Šta je novo?

Umesto +12v stoji + 13v

ivanvolf

Slavan
Učlanjen(a)
21.05.2005
Poena
330
Imam obicno napajanje rex power i mislim da je u njemu problem,kad instaliram asus probe stalno me upozorava na jak napon (preko 13v), ostali naponi su u granicama dozvoljenog i nista nije clockovano.Da li mi je kompjuter ugrozen narocito zato sto zeli da stavim asus n6600 obican ne gt.Inace konfiguracija je (barton 2500<asus a7n8x-x <msi 5200<1 gb kingston 400<dvd rw Pioneer 109< sony cd rw.)Ako je napajanje lose uzecu chieftec 300w.

Pa napajanje ti sigurno nije za pohvalu :d

a sad ozbiljno: Konfa koju imas trazi dosta snage od napajanja i ti to moras da obezbedis ako mislis da to radi kako treba i da se ne desavaju restartovanja ili (u najgorem slucaju) da ti rikne napajanje i povuce ostale komponente sa sobom...

znaci: prodaj, baci, zakopaj ili sta god oces uradi sa tim Rex power...

E sad sto se tice Chief od 300W, ono je definitivno bolje od tor Rex-a kog imas, ali sa napajanjem moras malo da planiras i za buducnost... razumes?? Nije pametno staviti napajanje koje ce uvek da radi sa 95% snage i da je taman dovoljno da konfa radi nekako... narocito sto chieftec(sirtec??) nije bas najnaj napajanje...

Rasmisli, probaj da se malo strpis za karticu i uzmi bolje napajanje(360+W) od nekog boljeg proizvodjaca(imas milion diskusija na forumu pa procitaj i odluci)...

eto, nadam se da sam ti malo pomogao...

Nisam do sada imao restart ni jedan tako da ce chieftec 300w valjda da zavrsi posao posto je bolji od vecine kineskih napajanja a ja nisam preterano zahtevan,jedino me potrosnja 6600 kartice zabrinjava?Hvala u svakom slucaju.

Nije reklama ali stvarno pogledaj male oglase tamo se nudi jedan Chieftec 360w po sasvim dobroj ceni. Pozdrav

Vrh Dno