Šta je novo?

Ultra jeftina eagle 7900gs!

RuznoPace

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2005
Poena
304
Danas sam pretrazivao XXXX berzu u potrazi za 7900gs karticom kada sam naleteo na ovaj brend. ---> EAGLE
Kartica je ubedljivo najjeftinija iz te klase i kosta 144 evra!!!

Otisao sam na njihov sajt da vidim specifikaciju kartice I nema brzine za memoriju i cpu, bruka!
Na drugim sajtovima sam citao o 7950GT eaglovoj kartici i to vrlo pozitivne ocene. Pitam se da li je tako i sa ovom ultra jeftinom kartom?

Ima li neko, neke podatke o njoj?

Eagle je poznata marka jeftinih kartica iz vremena Vanti, TNT i prvih "dji forsova". Znaci, jos uvek radi :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Padaju cene svih proizvodjaca u toj klasi. Pad ce se nastaviti zato sto polako nadiru DX 10 karte : 8500GT,8600GTS,8600gt...
Razmisli malo dal je u ovom trenutku isplativo uzeti DX9 kartu kad za nesto malo vise novca mozes kupiti DX10 kartu , recimo MSI 8600GTS za nekih 230 e ubija kako radi 690/2100 ddr3.

Ima da se nadje ASUS 7900GS za 150e.

Strpi se koji dan da vidimo sta ce dx10tke srednje klase da ponude u odnosu na 7900gs

Yep, strpljenje je majka, ali vec prvi izvestaji govore da cak i 8600GTS ne odusevljava performansama za cenu od 200 evra!

Prica se da je 128bit-na magistrala smrt za ovu karticu.

Nove igre, zahtevne naravno, pa jos tft monitori visoke rezolucije 1280 i preko, ce praviti veliki problem ovoj kartici sa 128bitnom magistralom

Pitanje je da li za 50 evra manje treba uzeti stariju seriju ali sa 256bit-nom magistralom koja je pokazala da moze na visokim rezolucijama da gura cak i dx10 igre

Vreme ce pokazati :)

p.s. zna li se kakva je za OC ta asuso-va kartica u odnosu na recimo gainward-ove kartice?

Za 150 Eurica, ne treba bas biti picajzla, dobra je cena a i asus je std. dobar.

Nazad
Vrh Dno