Šta je novo?

Ultra jeftin CD player

sasami

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
650
Zanimam me jeftin CD player za kola, gde to ima da se kupi, naravno za sto manju cenu i sa kakvom takvom garancijom 2-3000din. MP3 je poželjan ali za tu cenu ne i neophodan.

za 4 `iljade imas da uzmes neo i everton...ali nemoj da uzimas. Auto tehnika je specificno polje, jer je brdo elektronike spakovano u malom prostoru, koji se ugradjuje u mali prostor bez hladjenja, tako da dzaba ti garancija ako ce ti 3x godisnje biti po 45 dana na servisu a ti ces slusati muziku sa moba dok ti rupa od cd-a zvrji prazna? Da ne pominjem loshiji prijem radio stanica, loshiji zvuk i sl.

Ispruzi se do 5000-5500, uzmi bilo sta od pioneer, blaupunkt, panasonic, kenwood, sony...Kod a/v tehnike je brend ... brend, i sa sobom nosi odredjeni kvalitet...u odnosu na ostale kineske boranije (iako su svi iz kine, kontrola kvaliteta nije ista, kao ni kvalitet ugradjenih komponenti itd itd itd itd)

druga opcija - idi na bubanj potok

Narucio sam polovan Kenwood KDC w241ay za 2700din + ptt, kaze covek da je u odlicnom vizuelnom stanju i 100% ispravan.
Videćemo kad dođe, nadam se najboljem.
Ima i Sony CDX-GT31U ali traži 50E, nemažem da nevredi jednostavno prelazim kratke relacije (neprovodim puno vremena u kolima) pa mi USB prikljucak nije nešto preterano bitan.

Javljam kad dođe.

Poslednja izmena:
To ti je mnogo bolji izbor nego neki cistokrvni kinez :) Srecno!

Vrh Dno