Šta je novo?

Ultimate test USB flash memorije

MareBGD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Sedim ja nesto oko kompa, i iza mene zacujem : "Ej , Marko ti nisi "ovo" izvadio iz dzepa..."

Smor. Ubacio farmerke sa sve flashom Kingston Data traveler u masinu, i devojka peglajuci primeti :) Smoren ga uzmem i kao bocnem, ne znam ni cemu... I RADI!!! Au *** 60 stepeni pranje, centrifuga, sushenje, peglanje - svi fajlovi tu, sve radi i JOS MIRISHE :eyebrows::eyebrows::eyebrows:

Zesca bi bila fora da sad svi donesemo nesto za pranje kod tebe sa USB memorijom. ;)

Ali ovaj put sa Arielom koji ce i na 30C divno oprati vas flash.... Mmmmmm i miris svezeg prolecnog jutra iz zatvaracha moga flasha...

moj data traveler od giga je takodje opran u jakni, i jos se ceo dan cedio u jakni na striku i polako susio :D

i radi

meni je pranje preziveo PQI USB Smart Genie od 256MB, koji guta SD i MMC kartice, a ima otvor na sebi velicine dovoljne da se u njega ugura novcic, i naravno potpuno je nezasticen :)

da znate kako je posle pranja lepo mirisao i bio sav beo iznutra :d

i dan danas radi ;)

bio je test u bug-u pre par godina, gde su ih bacali, prali, potapali u pivo, davali psima uz obrok... :)

Jos jedan zilavi Data Traveler 2.0 od 1Gb. Preziveo svakakva maltretiranja (citaj: pranje, susenje, jos jedno pranje, pad sa prvog sprata, visestruko gadjanja). Doduse poklopac mu se izlomio... Ali fles radi isto kao i prvog dana!

Btw, naslov teme aludira da ce ovde biti link sa testom svih mogucih i nemogucih fleseva!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno