Šta je novo?

ulicni basket ili fudbal?

videx

Slavan
Učlanjen(a)
04.10.2006
Poena
319
Da li postoji neka novija igrica na ovu temu (ulicni basket ili fudbal)? Koja je jel dobra....? Ili bar mali fudbal (futsal)?

Poslednja izmena:
Postoje dve igre tog tipa

Jedna ti je soccer superstars ili tako nesto (pogledacu kod kuce tacan naziv), koja je tesko s*anje. Grafika nije tako losa ali igra je uradjena potpuno nerealno. Neke finte, super potezi, nebulozni pasevi i slicno. Ma uzas totalni.

A sto se tice basketa , situacija nije puno bolja. Postoji izvesni "backyard basketball" ali je grafika kao recimo sensibble soccer...ono fazon kao decija igra, nije prava grafika. Vise lici na crtani film.

Tako da koliko ja znam, ta kategorija igara nema dostojnih primeraka za pc.
Zadovolji se NBA Street mod-om za NBA live 2007. Jeste da nije 3 na 3, vec 5 na 5 ali ima nekolicina terena betonskih koji su napolju, danju, nocu..dosta dobrih fora.

Poz

Hvala, potrazio sam taj basket, grafika mi inace nije bitna, ali mi se ne svidja. I da igrica treba da bude za PC, jel neko zna da li ce biti fifa street za PC bile su neke najave.

Za basket sam nasao neki freestyle basket (online igra, valjda moze i bez onlineta :p ) videcu kakva je kad (ako) je nabavim pa javljam kakva je.

Poslednja izmena:
@ Nothingman:

Nije to bilo u svrsi omalovazavanja igre, ali meni jednostavno tako deluje.
Instalirao sam je, probao i izbrisao. Nije moj tip simulacije fudbala :)

A sto se tice onog fudbala koji sam pomenuo u prvom postu, pogledao sam
kod kuce i igra se zove "Urban freestyle soccer" . Ali igra je bezveze.

Sto se tice fifa street i ja sam cuo neke glasine da dolazi i za PC ali treba
proveriti na netu detaljno

Poz

bilo je i fudbal i basket ali mislim da su i jedna i druga bile decije igre, ako nadjem tacan naslov javicu

Imas i Urban FreeStyle Soccer, ja sam picio, nije losa igra! Probaj!

Ok, hvala, probacu taj Urban freestyle, a one "decije" sam nasao i ne privlace me bas preterano,.
A za fifa street 2, jel mogu preko emulatora da se igraju, posto ovako ne mogu da ih nadjem za pc, ako neko zna gde imaju da se kupe moze informacija na pm.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno