Šta je novo?

Ukrali mi sajt!!!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Evo danas sam pronasao neke likove koji su maznuli Malu Web Skolu sa mog sajta, ZoNi.Web!! Kako bezobrazno, pokusali su svuda da zamene moju oznaku (ZoNi.Web!) sa svojim Coppe, ali im to nije bas poslo za rukom: pogledajte ovde, pa uporedite to sa stranom kod mene (klik). Doduse, ta stranica im se i malo raspala:p... I oni sebe reklamiraju kao uspesan dizajnerski tim... E, stvarno super...

Prezentacija im nije vise meseci osvezavana tako da verovatno vise ni ne posotje :), ali probaj da ih pronadjes i "objasnis" im neke stvari....

:D definitivno ih nazovi kao musterija kojoj treba nesto da odrade, podji sa ortacima, uz dobar stav vratices se kuci sa recimo hard diskom, monitorom ili cime vec pozele da se iskupe :whip

mmmmmmmmmm....

ZoNi je napisao(la):
Evo danas sam pronasao neke likove koji su maznuli Malu Web Skolu sa mog sajta, ZoNi.Web!! Kako bezobrazno, pokusali su svuda da zamene moju oznaku (ZoNi.Web!) sa svojim Coppe, ali im to nije bas poslo za rukom: pogledajte ovde, pa uporedite to sa stranom kod mene (klik). Doduse, ta stranica im se i malo raspala:p... I oni sebe reklamiraju kao uspesan dizajnerski tim... E, stvarno super...
mmmmmmmmm.....Laetitia Castaboom

RamOne je napisao(la):
:D definitivno ih nazovi kao musterija kojoj treba nesto da odrade, podji sa ortacima, uz dobar stav vratices se kuci sa recimo hard diskom, monitorom ili cime vec pozele da se iskupe :whip

:D :D covek ocigledo zna kako se stvari sa lopovima resavaju ovde... dok mi docekamo zakon FX

pozdrav Ram1

Ma necu nikoga da mlatim&tabam... Ovo sam vise hteo da pokazem jednu interesantnu stvar: ja uzmem i prevedem i dopisem gomilu stvari, tako da svako moze besplatno da nauci html... To posmatram kao moj skromni doprinos poboljsanju naseg prisustva na Mrezi... I vidite sad - ja omogucim da ljudi besplatno skinu kompletnu Malu web Skolu, kako bi bilo lakse za ucenje (a i jeftinije!)... I onda neko uradi ovako nesto! Neki put se razocaram u ljude...

A inace ovo nije prvi put da se ovako nesto desava...

Ajde, pozdrav svima!

ZoNi je napisao(la):
Ma necu nikoga da mlatim&tabam... Ovo sam vise hteo da pokazem jednu interesantnu stvar: ja uzmem i prevedem i dopisem gomilu stvari, tako da svako moze besplatno da nauci html... To posmatram kao moj skromni doprinos poboljsanju naseg prisustva na Mrezi... I vidite sad - ja omogucim da ljudi besplatno skinu kompletnu Malu web Skolu, kako bi bilo lakse za ucenje (a i jeftinije!)... I onda neko uradi ovako nesto! Neki put se razocaram u ljude...

A inace ovo nije prvi put da se ovako nesto desava...

Ajde, pozdrav svima!
Mojne da se nerviras zbog toga, i meni su neki nemci pokupili slike sa sajta sa nekih koncerata sto sam radio, to mi je javio neki lik iz argentine da su me pokrali, tek su se kasnije kao izvinuli "kao", i stavili link na moj sajt, jer je bilo govora o nekoj kinti od amera za linkove, bla bla ... ma ima svega i svacega na netu, mnoge stvari nisu vredne nerviranja, kao i u ne-cyber svetu type;

Bas sam download-ovao tu tvoju skolicu i moram da te pohvalim. :)

Vrlo korisno nema sta, samo napred sa takvim aktivnostima.

Ja sam Malu Web Skolu skinuo pre nekih 3-4 meseca i moram reci da je izvanredna. Premda za nesto iskusnije usere fali dosta toga ali je za pocetnike cista 10.
E, kad bi neko preveo i UltraDev 4 od ~1500 strana... i da je da za dz.! (D)
Pozdrav!
:wave;

ZoNi je napisao(la):
Evo danas sam pronasao neke likove koji su maznuli Malu Web Skolu sa mog sajta... I oni sebe reklamiraju kao uspesan dizajnerski tim... E, stvarno super...

Bedno nema sta! :whip

Nisi jedini

meni je super uspesnu download.htm stranicu neki islandjanin klonirao u potpunosti (cak je ostavio i moje reci i slucajno moj kontakt mail) samo je obrisao moj flash mani i stavio RTFM (Read The Fuckin Manual). A ostale kontakt adrese je obrisao. Fala bogu sto mi se jedan momak javio sa islanda pa me pitao da li je to moj sajt pa sam rekao ne. Momak sa mog foruma mi je proverio kroz WhoIS pa sam pisao administratorima i pretio im (Host, ISP) pa su se jadnici uplasili jugoslovena i obrisali sajt u roku od 2 sata. :)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ja sam Malu Web Skolu skinuo pre nekih 3-4 meseca i moram reci da je izvanredna. Premda za nesto iskusnije usere fali dosta toga ali je za pocetnike cista 10.
E, kad bi neko preveo i UltraDev 4 od ~1500 strana... i da je da za dz.! (D)
Pozdrav!
:wave;

Ja opet moram da kazem, ko ne zna engleski danas, treba da se ubije... a pogotovo ako hoce da radi sa kompjuterima, a tek ako se radi o takvim starima kao sto je web programiranje, da ne govorim........

Mislim, nikada, ali nikada nisam procitao knjigu o kompjuterima na srpskom niti cu ih ikada citati. Prvo, jer ih prevode polupismeni studenti engleskog, koji ne znaju ni da upale kompjuter, a da ne govorim sta se desi kada ih prevode razni "strucnjaci" i za engleski i za kompjutere.....

Dobija se gomila fascikli, pod fascikli.... korenja, i kojecega....

RamOne je napisao(la):
Mojne da se nerviras zbog toga, i meni su neki nemci pokupili slike sa sajta sa nekih koncerata sto sam radio, to mi je javio neki lik iz argentine da su me pokrali, tek su se kasnije kao izvinuli "kao", i stavili link na moj sajt, jer je bilo govora o nekoj kinti od amera za linkove, bla bla ... ma ima svega i svacega na netu, mnoge stvari nisu vredne nerviranja, kao i u ne-cyber svetu type;

RamOne, ako je to bio neki ozbiljniji sajt, trebao si da ih tuzis preko neke od nasih nevladinih organizaciaj koje se bave takvim stvarima, veruj mi, ima ih koliko hoces....

Takve stvarti se u svetu vrlo ozbiljno sankcionisu....

Mica je napisao(la):
Ja opet moram da kazem, ko ne zna engleski danas, treba da se ubije...

I Mira Markovic je jednom prilikom izjavila da je nesposoban svako ko do dvadesetpete godine zivota ne zaradi bar milion maraka (aludirajuci na sposobnost svoga ceda).

Ajd' sad, lupio si i ostao ziv... Iako spadam u kategoriju ljudi koja po tvom kriterijumu ne treba da se ubija.

brzi je napisao(la):
I Mira Markovic je jednom prilikom izjavila da je nesposoban svako ko do dvadesetpete godine zivota ne zaradi bar milion maraka (aludirajuci na sposobnost svoga ceda).

Ajd' sad, lupio si i ostao ziv... Iako spadam u kategoriju ljudi koja po tvom kriterijumu ne treba da se ubija.

Prvo ti si lupio. Kakve ja veze imam sa doticnom.

To sto ona kaze je maltene nemoguce i za Amere a kamoli za nas, a znanje najvaznijeg jezika na planeti je elementarno obrazovanje, nista vise.

Drugo, ja znam tri jezika a nigde napolju nisam ziveo, al cu uskoro da idem odavde., i to mi je toliko pomoglo u zivotu da se ne moze opisati.
I dalje stojim iza toga.

Mica je napisao(la):

To sto ona kaze je maltene nemoguce i za Amere a kamoli za nas, a znanje najvaznijeg jezika na planeti je elementarno obrazovanje, nista vise.

Drugo, ja znam tri jezika a nigde napolju nisam ziveo, al cu uskoro da idem odavde., i to mi je toliko pomoglo u zivotu da se ne moze opisati.
I dalje stojim iza toga.

Podrska!!! Ljudi kao da se plase da citaju literaturu na engleskom!? Ucis, ucis..ucis jezik i onda trazis knjigu na srpskom? Glupo, zar ne? ctp;

Mica je napisao(la):

I dalje stojim iza toga.

Podrska!!! Ljudi kao da se plase da citaju literaturu na engleskom!? Ucis, ucis..ucis jezik i onda trazis knjigu na srpskom? Glupo, zar ne? ctp;

luka.l je napisao(la):

Ja ne mislim da je glupo... Ja znam engleski i nemacki veoma dobro, ali i dalje vise volim da citam literaturu na srpskom (mada sam procitao hiljade strana na engleskom; na nemackom mnogo manje, ali cisto kao zanimljivost navodim da sam procitao knjigu Robinzon Kruso pisanu goticom)... Mislim da je idealno citati sve knjige, nebitno na kom jeziku (naravno, mislim na jezike koje citalac zna!)

Mica je napisao(la):
Ja opet moram da kazem, ko ne zna engleski danas, treba da se ubije

Ja se ne slazem s tobom: ne treba da se ubije, vec definitvno bi trebao/la da nauci engleski... :)

Mislim da bi super ideja bila da se ucenje engleskog uvede vec u prvom razredu (kao igra), a da od treceg ili cetvrtog razreda pocne ozbiljno ucenje... Takvo ucenje bi trebalo da se bnastavi kroz *SVE* nivoe skolovanja! [ali to je samo moje misljenje]

ZoNi je napisao(la):
Ja se ne slazem s tobom: ne treba da se ubije, vec definitvno bi trebao/la da nauci engleski... :)

Mislim da bi super ideja bila da se ucenje engleskog uvede vec u prvom razredu (kao igra), a da od treceg ili cetvrtog razreda pocne ozbiljno ucenje... Takvo ucenje bi trebalo da se bnastavi kroz *SVE* nivoe skolovanja! [ali to je samo moje misljenje]

Ne od prvog, vec od vrtica! Sto ranije to bolje!? Zar ne? Ne slazem se da bi ko ne zna engleski trebalo da se ubije, ali bar da pokusa! :D

Meni su klonirali download stranicu na www.rtfm.is . Neki glupi islandjanin da u potpunosti preuzeo (cak moje reci) bez mog menia i email adresa. Na moju srecu nasao se tamo i neki kontakt mail koji nije promenjen pa mi je neko pisao. Ja sam se shockirao! Odma' sam pisao i pretio malo hostu sa whois-a sajta da cu im poslati Slobu itd. pa su ga skinuli posle dva sata. :D

ZoNi je napisao(la):

Sta da vam kazem... jedan lik iz kraja koji ne zna engleski sa vremena na vreme trazi od mene da mu prevedem odredjene stvari u igrici, on napise na papir i igra... tuzno.

RamOne je napisao(la):

Mozda se vratis i na urgentni nikad se nezna ko je sa druge strane

Ja sam "odrastao" uz avanture Lucas Arts-a i slicne igre, pored sebe sam imao recnik i lagano, mnogo mi je pomoglo mozda ne sto se tice gramatike ali sto se tice fonda reci sigurno da.

Bax je napisao(la):
Mozda se vratis i na urgentni nikad se nezna ko je sa druge strane
Po ovom odgovoru mi se cini da stajes na stranu degenerika koji kradu dudje ideje i radove... glupa ti je konstatacija prilicno.

Znam nazalost jaaako dobro zasto sam napisao ono, primena sile je najgluplje i krajnje resenje., nisam bas bio precizan ne stajem na stranu lopova vec malo spustam loptu, usijana glava nikad nije saveznik.

Bax je napisao(la):
Znam nazalost jaaako dobro zasto sam napisao ono, primena sile je najgluplje i krajnje resenje., nisam bas bio precizan ne stajem na stranu lopova vec malo spustam loptu, usijana glava nikad nije saveznik.
Ovo je vec umerenije, slazem se, naravno uvek treba razmisliti pre bilo kakve reakcije, mada se ponekad covek ne moze uzdrzati, nebitno...
Anyway, pamet u glavu u svakom slucaju ;)

Vrh Dno