Šta je novo?

Ukraden laptop

Adanos

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2006
Poena
345
Nadam se da ne krsim pravila foruma, ali je hitno.
Danas poslepodne su mi obili firmu i ukrali caletov laptop i neki 17" monitor. Vrednost ovih stvari ne prelazi 200-300 evra ali *** uzese i podatke sa laptopom, kao i backup-e sa torbom.

Molio bih bilo koga ko dodje, ako dodje, u kontakt sa ovim laptopom da ne brise podatke nego da me obavesti i preda podatke.

Laptop nije bitan, nije mi bitno kako ste do njega dosli ili od koga kupili.

U pitanju je HP 14,1" laptop, star 3-4 godine, mislim da je imao 80GB har i 256MB rama.

Hvala unapred i izvinjavam se ako sam pogresio postujuci ovo.

Nadam se da ne krsim pravila foruma, ali je hitno.
Danas poslepodne su mi obili firmu i ukrali caletov laptop i neki 17" monitor. Vrednost ovih stvari ne prelazi 200-300 evra ali *** uzese i podatke sa laptopom, kao i backup-e sa torbom.

Molio bih bilo koga ko dodje, ako dodje, u kontakt sa ovim laptopom da ne brise podatke nego da me obavesti i preda podatke.

Laptop nije bitan, nije mi bitno kako ste do njega dosli ili od koga kupili.

U pitanju je HP 14,1" laptop, star 3-4 godine, mislim da je imao 80GB har i 256MB rama.

Hvala unapred i izvinjavam se ako sam pogresio postujuci ovo.

Mrzim lopuže. Još plus što vam posao ispašta zbog gubitka informacija.
E sad koja je verovatnoća da će neko naići na taj laptop sa foruma ne znam, ali srećno. Obično su to neki lokalni lopovi tako da će najverovatnije pokušati da prodaju lap u krugu od 2 kilometra. Možda ima i nekih radnji u tvojoj blizini koje bi ih otkupile, servisi itd. pa možeš fino da ih zamoliš ako dođu u kontakt da ti jave.

Obično kad mob ukradu prodaju u nekoj od 3-4 lokalne radnje, baš mi skoro prijatelj priča da je video svoj rorđeni mobilni kod prodavca mobilnih posle 2 dana pošto su mu ukrali. Sa namerom je otišao i pretražio prodavce. I naravno uzeo je svoj mobilni nazad. Takođe smatram da je i krivica kupaca kada kupe polovan mobilni, laptop sumnjivog porekla, ali to ovde nije prioritet, nego podatci.

Poslednja izmena:
Mozda pomogne u potrazi kad bi objasnio koji deo kog grada je "Beyond the Grave" :)

Srećno

Malo mesto zvano Srbobran. Nikako da se nakanem da promenim to :D
Inace videli su ljudi likove, cak su se bestidno pokazali u prodavnicama ali avaj, nisu odavde. Ko zna gde su zbrisali.
Hvala na podrsci

Nazad
Vrh Dno