Šta je novo?

Ukoliko naletite na BLUSSY.COM search engine bezite daleko o

lucky2001

Čuven
Učlanjen(a)
14.02.2002
Poena
620
Ukoliko naletite na BLUSSY.COM search engine bezite daleko od njega,implementira se u sve pore IE-a ,jedini nacin sa kojom ce te ga izbaciti je manuelno ciscenje u registriju.

Find-ujte brojku 66.40.16.201 i uklonite je sa svih mesta ,odnosno izbrisite sve kljuceve koji u sebi imaju ovu brojku.

Čoveče, na Internetu ima sve više takvih bezobrazluka. Pre neki dan mi se desilo da mi je kao pop-up iskočio jedan programčić koji se sam startovao ( mogao je biti i virus ), prekinuo mi dial-up konekciju ( !@#$*%&!@ ) i počeo da bira neki 15-cifreni broj, valjda neki Hot-Line. Kad' nisam poludeo .... odmah ga ubijem i ne znam ni sam zašto krenem po nešto u start meni i mal' se ne šlogirah .... on se lepo instalirao na sistem i to sve po PS-u u C:\Program Files\*** i još stavio shortcut u Start Menu!!!!! FX STRAAŠNOO!!! Koja je to seljačina istripovala? I zamisli molim te još ti prekine dial-up konekciju i počne da okreće broj u inostranstvu bez tvog pitanja!!! Moraću da se pozabavim štelovanjem IE-a, nikada do sada to sa bezbednošću nisam shvatao TOLIKO ozbiljno. :(

kakav popup? sto ne blokiras popupove? ja nepamtim kad sam zadnji put video da mi je neki prozor iskocio

Miroslav je napisao(la):
kakav popup? sto ne blokiras popupove? ja nepamtim kad sam zadnji put video da mi je neki prozor iskocio
Sigurno ne posećuješ xxx sajtove kao oni :D...

magick je napisao(la):
Čoveče, na Internetu ima sve više takvih bezobrazluka. Pre neki dan mi se desilo da mi je kao pop-up iskočio jedan programčić koji se sam startovao ( mogao je biti i virus ), prekinuo mi dial-up konekciju ( !@#$*%&!@ ) i počeo da bira neki 15-cifreni broj, valjda neki Hot-Line.

Ja citam neke nemacke casopise o kompovima (PC Welt), gde im je glavna tema upravo svi ti programi koji se uvaljuju i pozivaju razne prekookeanske brojeve... Kazu da im je to izazvalo puno stete, pogotovo u firmama, gde se kompjuteri ipak mane paze... Mada, mislim da pravilno podesen IE (ili bilo koji browser) u saradnji sa firewall-om ne dozvoljava takva sran*a...

Nazad
Vrh Dno