Ja plairam u HN za par dana, uzeo bih dole neki turistički paket ali da ima brzi 4g, ne samo na papiru. Za rad u lte ruteru. Ranije sam koristio Telenor najviše zbog podrške preko twittera, vidim on je sa ONE mreža. Odokativno, i kod telekom i mts i one ima paket 15 dana 500 gb, uz registraciju sa pasošem. Koju da kupim?
a da li im 5g radi na svim (i tim turistickim) karticama?
Proveri. Da li imas kvotu za ZB u stanju računa. Vidim da su dodali i stare korisnike. Pa svakao limit nije losa opcija radi sigurnosti.Idem u Crnu Goru sutra. Na telefonu imam mts postpaid sa ne znam koliko interneta i aktiviran onaj dodatak za 100gb mesečno koji trošim sa bratom. Potrošio sam gigabajte koji idu uz moj paket, sad trošim tih 100gb. Da li u CG trošim tih 100gb kao da sam u Srbiji ili moram da uzmem ili aktiviram nešto posebno za internet dole?
Slažem se, meni je bilo dovoljno ovo iz paketa što sam imao pa nisam uzeo ništa dodatno.Montenegro - turist kartica za 10 evrića 500gb i no problemo 🤷
Dobro si shvatio,to je ona njihova fer politika korišćenja saobraćaja u zoni ZB.Verovatno moraš da budeš u matičnoj mreži pre isteka tih 120 dana da ne bi bio blokiran...Nije se niko do sada javljao sa ovakvom situacijom...U CG sam od prve polovine jula jer radim od kuce, idem nazad u BG 17, ali stigla mi je poruka da sam predugo van maticne mreze (yettel) i da ce da mi ugase ovaj dzabe roaming za 2 nedjelje, to pada 12. I onda moram 120 dana u kontinuitetu da budem u yettelu da bi mi opet upalili kako shvatih... Posto putujem cesto po okruzenju to mi ne odgovara, mogu li 12 jednostavno da izvadim karticu i ne koristim je 5 dana da bih izbjegao to ili ce i to racunati kao u drugoj mrezi da sam jer se nisam registrovao na maticnu zadnji dan il nesto? crnjak