Friška informacija: 46x43cm, prozirni plexi, cena 500din sa "ugradnjom". Pod navodnike, zato što se plexi, dvoslojno samolepljivom trakom, lepi za stranicu kućišta.
http://www.cncgravocentar.rs
p.s. zaboravi na staklo.
Stranicu ti ne seku oni. Nosi je u: http://www.rapidlaser.com/2010/index.html, cena 1000din.
Plexi je 3mm.
Dopisivao sam se s jednim likom iz NS-a, koji radi airbrush. Ako nađem mail, šaljem ti na PM.![]()
ja ubacio staklo,seceno po meri,leva strana,odozgo,napajanje,dvd rezac,a spreda 2 parceta koja su zamucena. Slike za koji dan na mojoj mod temi,a sto se tice cene,300din za 2500cm2 iliti cetvrt kvadrata
lepim silikonom,debljina stakla 3mm
Bolje uzmi dvoslojnu samolepljivu traku, nema potrebe za silikonom.
@schnappy: plexi nije baš tako osetljiv, kao što misliš.
U pravu ste najbolje je staklo 5mm sa polukruzno obradjenim ivicama i zaobljeno na sredini proreza da nije totalno kockast prorez ali dati 50-100e za staklo mozda uzeti i malkice u boji neko. A mozda i totalno prozirno sa nitnama kao nekim prikovano za metalnu stranu kucista. Samo cinimi se da je strana suvise slaba da to nosi bar na mom kompu. Alito se i bolje vidi od pleksija i lakse birse i ne grebe a da pukne pa ako vam pucaju prozori u kuci onda ima sanse i to da vam pukne.
Ali vidim dali ste neka mesta u NS za obradu plexia i secenje stranica jer ima nesto slicno u Bgd cisto ako ne stigne meni stranica mada su mi rekli danas da dolazi. Daj boze. Jednom sam video kuciste providno u nekoj pordavnici na Nbg gde sam kupovao DDR memoriju pre 6 godina. Kostalo je 150. Ali uopste nije bilo lepo uradjeno sobzirom da je to komp i od kakvog bi ga ja stakla uradio nekog ekstra jakog od koga se prave najkvalitetniji stolovi od debelog stakla.
Nikada ne bi otisao uradnju i prozorsko staklo uzeo da mi urade stranicu nego lepo krajevi stakla da su stanjeni ako je za stranicu da nije samo seceno odmah ravno nego stanjeno i lepo obradjeno profi masinama.
Ako bi vec tako pravio ako ne kupio bi gotovo sto cu i uraditi.
Najvaznije je da krajevi stakla koji dolaze do metala budu stanjeni postepeno a ne odmah zaseceni i mogu a dodju i malo preko metala i zakaceni srafovima ali ne obicnim nego nekim lepim kojim se rade kazem i stolovi prave staklena vratanca na ormaricima i tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari