Broker
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.09.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
Pacific Wireless je ponudio zanimljivo rešenje kućišta za pakovanje bežičnih uređaja - u istu kutiju u koju se ugrađuje uređaj su smestili i antenu i tako dobili kompaktnu celinu vrlo jednostavnu za montažu. Ova kućišta se prodaju pod zajedničkim nazivom RooTena i postoje u više varijanti. RooTena je najpre namenjena za postavljanje kod klijenta, ali se vrlo dobro može upotrebiti i za spajanje dve tačke i pa i za poneku pristupnu tačku.
Za potrebe jednog linka nabavio sam R2T2458W kućište. Ono je specifično po tome što ugrađena antena radi i na 2.4 GHz i na 5 Ghz. Meni je upravo to trebalo jer nisam još uvek imao precizirano da li će se link raditi na jednom ili drugom opsegu. Da bih mogao da biram opseg, odlučio sam se i da bežični uređaj koji ugradim takođe radi na dva opsega, pa je izbor pao na RouterBOARD sa CM9 bežičnom karticom koja radi na oba opsega.
.... pogledaj detaljno uputstvo ...
Za potrebe jednog linka nabavio sam R2T2458W kućište. Ono je specifično po tome što ugrađena antena radi i na 2.4 GHz i na 5 Ghz. Meni je upravo to trebalo jer nisam još uvek imao precizirano da li će se link raditi na jednom ili drugom opsegu. Da bih mogao da biram opseg, odlučio sam se i da bežični uređaj koji ugradim takođe radi na dva opsega, pa je izbor pao na RouterBOARD sa CM9 bežičnom karticom koja radi na oba opsega.

.... pogledaj detaljno uputstvo ...