Šta je novo?

UFO Aftershock, Hammer & Sickle, Subbs The Zombie...

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Ajmo malo ljudi, utisci, nešto...šta je bre ovo, pričate mesecima o igrama koje se prelaze za 2 dana. Dajte malo utiske o ovim igrama ko je igrao, da vidimo da li vrede
Hammer & Sickle - Srp i Čekić je rpg nival interactive-a rađen po uzoru na Silent Storm u kome je kod mnogo optimizovaniji i u kome se ne čeka 100 godina da komp odradi svoje. Vodite SSSR špijuna u pravednoj špijunaži kroz zapadnonemačka Natina postrojenja
UFO Aftershock - nastavak UFO Aftermatha, od kojeg bi navodno trebalo da je kvalitativno udaljen godinama odnosno da konačno nalikuje na stari dobri Xcom serijal za razliku od akciona avanture kakva je Aftermath.
Subbs The Zombie - konačno za promenu vodite zombija, kome je cilj da zombiji zagospodare celim svetom :p Igra je port sa konzola, kažu da je dosta kratka a u pitanju je akciona avantura iz trećeg lica

Ajmo, je li neko probao nešto od ovoga, utisci...? Pun mi je da ne kažem šta Cod2, Q4 i NFS MW-a.

Hammer & Sickle je isto sto(ali bukvalno) i silent storm samo je radnja price malo drugacija (ali vrlo,vrlo slicna kao i SS),znaci isti menu-i kao i izvodjenje,inventory...etc.

Subbs The Zombie,linearna bezmozgashka akcija i ujedno primer i kandidat za najlosije optimizovanu igru ikada napravljenu.

procitao sam da je ufo dobar ali dosadi posle odredjenog vremena posto se mape ponavljaju... kazem procitao, nisam stigao da probam

Eh, kad me prvi utisci ovako oneraspolože :d :)
O UFO-u vladaju izuzetno oprečna mišljenja. Ili ga dižu u nebesa ili ga pljuju, koliko sam pročitao po reviewovima.

nabavio sam H&S (citao sam utiske da igra naravno nije rpg vec isto ono sto je i silent storm bio, samo sa razlicitim zavrsetcima, povecana doza nelinearnosti) vec par dana i evo tek ga sad instaliram... ***a sezona na poslu mora da se zaradi... a UFO sam svojevremeno skuno demo i izbrisao posle 10 min... nisam mogao da verujem kako lose sve to izgleda... losije negoli prvo deo... ali cu naravno dati shansu full igri

ovo sa zombijem mi se ne svidja po onome sto sam procitao o igri i ne nameravam da je probam...

meni licno se UFO aftershock svidja, uglavnom zato sto mnogo lici na stari ufo-enemy unknown, koja mi je bila jedna od omiljenih igrica. nisam bas daleko odmakao (zasad), ali ako izuzmemo tutorial, sve je bolje i bolje.

nema action points-a?! pa to nije igra

Eh, taj Fallout sindrom :)
Šta su ti falili action pointsi u Morrowindu? :D

UFO nije los bolji nego prethodni, mape se ponavljaju, sistem borbe je ok ja sam podesio da radi kao baldur's gate, sve u svemu nije lose za ubijanje vremena do obliviona

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Eh, taj Fallout sindrom :)
Šta su ti falili action pointsi u Morrowindu? :D
pa u morrowindu nema pauze :) nemoj da poredis ovo sa morrowindom ;) kad bude oblivion stigao, dacu otkaz verovatno ili cu sebi da slomim nogu da ostanem kuci da igram :)

Pa to i kažem, u Morrowindu nema pauze i akcionih poena pa ti opet ništa nije falilo :)

Elem probah Hammer & Sickle, solidna igra, prelaziću je. Odličan rpg u stilu Silent Storma, čak možda i malko bolji (lični utisak) u smislu priče i kontrolisanosti. Naravno kome se Silent Storm nije dopao ovde nema šta da traži...

Nazad
Vrh Dno