Šta je novo?

UFO: AFTERMATH !!!!!! ( i info za BREAKTHROUGH)

Ma taj UFO je trebao da izgleda isto kao i x-com samo sa dobrom grafikom i tim savremenim stvarima, i uspeo bi na trzistu kao da je dzabe...

A mislis da nece uspeti ? :D Vec je uspela...

Pa mislim da nije, trebalo je da bude malo vise taktike. Ovde saljem vojnike kao u klasicnom RTS-u (naredjenje: izleti pred njega i stisni obarac i nepustaj ako oces da ostanes ziv...). Sad kad sam nasao podatke o alienima u nekoj ruskoj bazi, alieni su postali mnoga jaci, sa mnogo jacim oruzjem. A takvog protivnika nije lako pobediti sa jurisanjem pred njegov nisan... U pocetku su me smarale misije u urbanim sredinama jer neprijatelj moze da te rani na manjim distancama. A sad jedino u urbanim sredinama i jedino mogu da ga sredim...

Igrao sam malo starije x-com-ove i ovo nije tako lose,jer je malo lakse tj.akcenat je bacen na borbu,a ne na gradnju i resurse kao ranije.

Nego dobra slicnog tipa kao i x-com i SaW je i laser squad,a ima i novi laser squad nemesis.

Laser squad sam poceo da skidam, ali neznam odakle nemesis, kad je izasao?

Skaki je napisao(la):
Laser squad sam poceo da skidam, ali neznam odakle nemesis, kad je izasao?

Koliko znam ima nekoliko verzija laser squada.Ja imam neku prastaru koja je letela na 486-ici i koja je bila zarazna,pa su postojale i neke verzije samo sa multiplayerom(slanje poteza preko maila itd).A sada ima da se skine nemesis full sa neta,i ima tri misije pored tutorijala(jos je nisam probao,ali tako pise na sajtu),ali posle treba da se registruje da bi mogao dalje da igras,e sada koliko to kosta to ne znam jer nisam bas nesto obracao paznju.

pih bash shteta sto vishe nema tolikog akcenta na menadzmentu gradnju kupovini prodaji jer je to bila i poenta... ti vodish 'agenciju' za borbu protiv aliena... ovako je manje vishe obichna igra... nema one drazi...

Ajde da ovde okacim svoju konacnu ocenu Breakthrough-a: 3 od 5. Ili ti 6.5 od 10 :)

Igra i dalje ima fantastican akcioni gameplay koji je i vadi, ali Spearhead se tako lepo i logicno nadovezao na igru nudeci iskrcavanje u Normandiji iz 2. perspektive, a zatim dovrsivsi sve bitkom u Ardenima i bitkom za Berlin, sto je falilo originalu. Ovaj Breakthroug opet vodi u Afriku, pa u Italiju :rolleyes: , ali ubedljivo je najgore to sto su svugde izvrnute istorijske cinjenice. Ispalo je da su Nemci isli u ofanzivu kod Monte Kasina na usancene Amerikance, cuveni manastiri gde je bilo srce borbi nisu se ni videli, u Kaserinskom prolazu ispada da su Ameri napadali Svabe a tu je Romel udario tenkovima na usancene Amere...i jednostavno u neku ruku besmislen kraj posto se, kako vec rekoh, igra ne nadovezuje na original bas na najbolji nacin. Mozda da je prvo bio izbacen Breakthrough pa onda Spearhead, ali ovako...

P.S. sta cu, mrzim da igram neku igru sa odlicnim gameplayom i kad je zavrsim vidim da je prica bespredmetna...:)

e opti kakve veze ima Breakthrough sa UFO aftermath? :)

btw chitovi su za decu

G!!! je napisao(la):
e opti kakve veze ima Breakthrough sa UFO aftermath? :)

btw chitovi su za decu

1) Pa pogledaj ime treda :mrgreen:

2) Jesu :D

ah izvini :]

boze neko ce pomisliti da spamujemo :)

Jel neko zavrsio ufo?

Nazad
Vrh Dno