Šta je novo?

UFO: AFTERMATH !!!!!! ( i info za BREAKTHROUGH)

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
UFO !!!!!!!! X-Com u novoj izvedbi.

Presao sam 2 misije i ono je FENOMENALNO :happy: Meni se doticna stvar uzasno svidja, totalno u squad udri po taktici fazonu, sa milion podesavanja i tome slicno.
Kao da me nesto udarilo u mali mozak kad sam video mapu planete kako se vrti ne bih li ja birao misija !

Obavezno stivo ! :smk: pogotovo posle ispita ;)

I jedan mali info za Mohaa: breakthrough :

Patch koji dolazi uz njega je engleski, a nase verzije (5000-...) su Svapske, te stoga morate da skiente i instalirate patch 1.11 za Svapsku verziju, u protivnom nece da se instalira...

Pozdrav

OptiPlex je napisao(la):
Patch koji dolazi uz njega je engleski, a nase verzije (5000-...) su Svapske, te stoga morate da skiente i instalirate patch 1.11 za Svapsku verziju, u protivnom nece da se instalira...

Ova prica je valjda vazila i za Spearhead, pa je resavana pomocu promene onog key-a u reg!?!

aaaa xcom.. ljubavi moja... ispiti zavrsheni :) njam njam

Aponen je napisao(la):
...
Ova prica je valjda vazila i za Spearhead, pa je resavana pomocu promene onog key-a u reg!?!

Ne znam, meni je Spearhead Svapski (5000-...) i radio je "po difoltu" na mojoj verziji Mohaa

OptiPlex je napisao(la):
...
Ne znam, meni je Spearhead Svapski (5000-...) i radio je "po difoltu" na mojoj verziji Mohaa

I kod mene je 5000-, verovatno je kod 99% ljudi tako, nego kada se promeni HKEY_LOKAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Medal Of Honour Allied Assault\1.1.12.130 u 1.1.12.200, instalacija Sperhead-a vidi prethodno instaliranu MOHAA-u kao engl. verz. i nastavlja sa instalacijom.

Review Chrome-a na gamershellu ;) :

http://www.gamershell.com/reviews_ChromeReview.shtml

Jel' u UFO-u ima kupovine oruzja,municije i slicno kao sto je bilo u prvom delu ili je princip Uzicke Republike -tuces se onim sto napravis u svojoj maloj radionici u sumi mrgreen ?

Drugo jel' mogu da se kupuju vojnici ili samo kad koji stigne?

Trece one avione sto mi poobaraju jel' sam duzan da nabavim/popravim/napravim ili su "beskonacni"?

Aftermath je daleko od X-COM-a bar sto mene pamcenje sluzi, bilo je vise nivoa na svakoj mapi gradjenja baza i odbrane istih ovo je samo blago zabavno ... Sto se tice oruzija Samo ono sto sam napravis ili pronadjes u toku misije, s tim da neka egzoticna alienska pruzija ne mozes da koristis dok ne istrazis odgovarajuce tehnologije iako ih vec imas.

Malo sam razocaran... Ovo nije ni nalik legendarnom X-COM -u :(

Jeste,x-com je bio lepsi,ali setite se kad se neka stoka od vanzemaljca zavuce na drugi sprat stale,a ne mozes da zavrsis misiju dok ga ne nadjes,pa eto celovecernje zabave za celu porodicu&blizi komsiluk cuss

UFO igram vec nekoliko sati i blago receno najvece razocarenje u poslednjih godinu dana... XCOM je imao mnogo vise detalja.

Ajde mozemo preci preko toga, ali kamera?! Prava konzolna, pa to izgleda kao za decu...

pfjiuu... bre al me razocharaste ... a naruchih igru pre par dana... tja...

izgleda da se igre stvarno u glavnom prave za debile (ne mogu reci za decu poshto su i danashnja deca mnogo probirljivija)...

Miroslav je napisao(la):
UFO igram vec nekoliko sati i blago receno najvece razocarenje u poslednjih godinu dana... XCOM je imao mnogo vise detalja.

Ajde mozemo preci preko toga, ali kamera?! Prava konzolna, pa to izgleda kao za decu...

??? Zasto ? BTW kamera je bas dobra osobina igre - moze da se pomera, rotira i zumira u svim pravcima. Ne znam sta bi jos trebala da radi...mozda da puca :beat:

optiplex, kamera kao i look igre je sa konzolnih igara. ako tebi to odgovara ok, meni se to ne svidja... ali toliko mi se igra ta igra da cu mozda ponovo da instaliram xcom :) samo da nije onog bug-a na kraju...

Kog bug-a ??? Na koji bug mislis ? Presao sam sve:
X-COM - Enemy Unknown
X-COM - Terror From The Deep
X-COM - Apocalypse

Miroslav je napisao(la):
optiplex, kamera kao i look igre je sa konzolnih igara. ako tebi to odgovara ok, meni se to ne svidja... ali toliko mi se igra ta igra da cu mozda ponovo da instaliram xcom :) samo da nije onog bug-a na kraju...

Pa vidim ja da kamera treba da zapuca :p Ne znam, meni je sasvim OK, izuzetno je funkcionalna, ne pravi probleme, brzo reaguje i ne zbunjuje...

Skaki je napisao(la):
Kog bug-a ??? Na koji bug mislis ? Presao sam sve:
X-COM - Enemy Unknown
X-COM - Terror From The Deep
X-COM - Apocalypse
u prvom delu na poslednjem nivou mapa mi se sjebe skroz, pa se tesko vide pojedini delovi....

prvi deo se ne zove xcom nego UFO :) i da postojao je veliki bug koji se resavao patchom ;)

Postojala su dva imena za prvi deo X-COM-a : UFO defense i Enemy unknown, jedan je bio za evropsko trziste a jedan za americko, neznam tacno koji je koji. Tako isto imas Odium i Gorky 17, Mob Rule i nesto kao Street gangs... A sto se tice buga, ja na njega nisam naisao, verovatno imam patchovanu verziju ili slicno...

X-COM je bio za americko trziste,a UFO Enemy Unknown za evropsko,mada se kod nas prodavao i kao UFO(X-COM)

Sto su to bila lepa vremena -retko koja zgrada u Beogradu nije imala neku takvu "Prodavnicu" mrgreen

Jel neko moze da mi preporuci poteznu takticku igru nalik na x-com, soldiers at war itd... I da li ima neko Wages of War?

jagead alliance 1&2 i dodatak za drugi deo Unfinished business za pod broj jedan :)

e da soldiers at war je super igra bila ali moja verzija je bila prepuna bagova pogotovo kako igra odmiche tako da sam doshao do jedne tachke kad igra prosto nije bila igriva... shteta

shta beshe wages of war.. poznato mi ali nisam igrao?

Warhammer 40.000 Chaos Gate, recimo.

Sve sam to igrao, Warhammer je nastao po uzoru na SaW i igrao sam ga do pola a onda se smorih, Jagged Alliance 2 sam presao vise puta, a prvi deo sam poceo, dosao do pola i smorio se... Procitao sam negde da je po uzoru na Wages of War nastao Soldiers at War, pa je trazim da vidim kakva je...

Warhammer 40.000 Chaos Gate da igrao sam ovo ali relativno skoro (pre dve godine :)) tako da mi nije nekako povoljan utisak ostavio

Chaos Gate je lose odradjen sto se tice dodele oruzja, nemozes svakome dati sta hoces, sto je prilicno glupo...

Skaki je napisao(la):
Chaos Gate je lose odradjen sto se tice dodele oruzja, nemozes svakome dati sta hoces, sto je prilicno glupo...

To je sasvim ok, jer nisu svi marinci isti...imas tech-marince, klasicne gruntove, medice...

Nisi me razumeo, mislio sam u okviru jedinice nemozes im dati sta ti hoces vec recimo taktickoj jedinici mozes dati odredjeni set oruzja namenjen taktickoj jedinici, ali samo glavno oruzje mozes menjati samo vodji grupe...

Znaci, osim Jagged Aliance 2 i X-com-a, slicne igre nema???
Bas steta... Mlogo mi se svidjaju doticne. Mada sam X-com Apocalipse malo igrao, jer nije nesto bio unapredjen u odnosu na starije Xcomove, a po meni bio je dosta sareniji - tzv. guzva na ekranu, u kojoj nisam mogao da se snadjem nikako. Mislim ideja sa jednim gradom kao mestom desavnja mi se uopste nije svidela.
Incubation je bila dobra potezna squad based igra, s tim sto nije imala takticki deo (gradjenje baze i sl.). Po meni, tako je trebala da izgleda borba u nastavku X-com-a (3D okruzenje).

A ima li nesto kao Imperium Galactica 2???

Nazad
Vrh Dno