Šta je novo?

UDF snimanje PROBLEM!!!

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Imam problem sa snimanjem UDF diska. Kada nakon snimanja, izvadim disk i stavim u CD (ili u pisač i pokusa ponovao da se mountuje) Windows pukne ko guma :(, odradi memory-dump na hard i resetuje se. Kada nakon toga pokušam da pročitam snimljni disk vidi se samo Non-alocated space. UDF snimanja ne vršim često i ovako nešto mi se nikad do sada nije desilo.
Inače koristim InCD 3.37.0, pisač je Ricoh MP7200A (Primarni Master) CD je Teac 532EB (Sekundarni Slave), OS je WinXP SP1.

Jel ima neko sličan problem? Svaka sugestija je dobrodošla.

Ja sam imao slican problem sa inCD-om. Winxp sp1 lg 24x. Naime cesto se pojavljivao plavi ekran sa memory dump informacijom. Nije bilo pravila, ali samo pri UDF rezanju, tako da sam zakljucio da je inCD uzrok problema i presao na directcd (deo roxiovog easy cd creatora koji sam dobio uz rezac) i sa njim nema problema.

InCD definitivno pravi problem pod XP-om, dok na 2K radi kao zmaj. Ili menjaj OS ili program za snimanje.

Aca je napisao(la):
InCD definitivno pravi problem pod XP-om, dok na 2K radi kao zmaj. Ili menjaj OS ili program za snimanje.

Izgleda da je tako, a meni se čini da mu SP1 nije baš prijao :(
Komšo koju alternativu za InCD mi predlažeš?

Aca je napisao(la):

Neće biti, kod mene i još kod nekih ljudi sve šljaka kako treba, jedino je razlika u SP1.

Nasao sam kompromisno resenje. :)
Skinuo sam sa www.nero.com novu verziju i sad radi OK.

Vrh Dno