Šta je novo?

Ubuntu, posta, uh ...

vladoA

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
309
Da li je nekome skoro stigao Ubuntu u Beograd, a da nije imao problema sa carinom i da je narucio vise od jednog primerka.

Meni bi ovih dana trebalo da stigne, koliko se secam 6 primeraka, jer je ortaku koji je narucio u isto vreme kao i ja stigao poziv da dodje u postu i plati carinu za njegovih 10.
Da li je neko zaobisao ovu naplatu, kako, gde da se bunim (ako me ne bude mrzelo...).

edit: mozda je vise tema za clubbing, opet Ubuntu je OS

Poslednja izmena:
Meni je stiglo 2 komada. Recimo nisam uspeo da dignem live na mojoj konfi :) na sestrinoj se digao. Super distribucija za teske pocetnike.

?
Zasto nije hteo da se digne, kako ubuntu stoji sa drajverima, koja ti je konfa ?

p.s. racunao sam da je dobar za pocetak, pa sam namenski uzeo 6 i tacno znam koji za koga :)

Mislim da je problem do NF7 ploce i NF2 cipseta. Mozda gresim ne znam. Ili je do radeona 9550.

Kod mene hije hteo da radi dok nisam tastaturu prebacio sa PS2 na USB, mada i kad je naknadno proradio, bolje i da nije jer je toliko bagovao da je bio neupotrebljiv za bilo kakav rad.

ubuntu radi ladno na nf7..
9550 je vec drugo pitanje, ali mi je sumnjivo i to...

medans je napisao(la):
Kod mene hije hteo da radi dok nisam tastaturu prebacio sa PS2 na USB, mada i kad je naknadno proradio, bolje i da nije jer je toliko bagovao da je bio neupotrebljiv za bilo kakav rad.
Imam USB tastaturu...

Nazad
Vrh Dno