Šta je novo?

Ubrzao mi DIAL-UP

• Začetnik teme Začetnik teme Nick
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nick

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
619
Prosto ne mogu da verujem. 😀

Pre mesec i više dana sam se stalno kačio na 44kbs, u poslednjih mesec dana max na 40kbs, a danas 52kbs kod bilo kog provajdera.

Ne znam šta su uradili, ali ovo je fantastično (u suštini je tuga što sam još na dial-u, ali i ovo je mnogo bolje).

U Mirijevu sam, nova centrala.

Da li je neko imao slično iskustvo.

Ali ja sam na ovoj centrali već 2 godine

Telekom i neki veci dail-up provajderi pokusavaju da poboljsaju kvalitet dail-up-a, jer mislim da ce Telekom da osnuje cerku firmu koja ce biti ISP ili se sprema za dolazak konkurencije posto je Telekomu istekao monopol na fiksonoj telefoniji.
U svakom slucaju korisnici dobijaju, slicno <ratu> Intel vs. AMD, NVidia vs. ATI i ostalim ratovima koji imaju pozitivnu koleteralnu stetu. :type:

Moje iskustvo je malo drugacije... prvo 52k, pa gromom spaljen lucent, zatim intel536 koji se konektuje na 49.2-50.6, pa zamenjena centrala i poslednjih par meseci problematicna linija zbog koje konekcija nekada radi normalno (49.2) a nekada nenormalno (31k-45k)... :trust:

Nick je napisao(la):
Prosto ne mogu da verujem. 😀

Pre mesec i više dana sam se stalno kačio na 44kbs, u poslednjih mesec dana max na 40kbs, a danas 52kbs kod bilo kog provajdera.

Ne znam šta su uradili, ali ovo je fantastično (u suštini je tuga što sam još na dial-u, ali i ovo je mnogo bolje).

U Mirijevu sam, nova centrala.

Da li je neko imao slično iskustvo.
Da ti se nisu updateovali drajveri za modem?

Datum je i dalje 1/7/2003, tako da ne verujem 😀 .
Ma, isključen je WinUpdate, možda ono što MegaHost govori ima nekog smisla, ali ja za sada samo uživam, a dokle - videćemo.
Pomislio sam da nema to neke veze sa uvođenjem ADSL-a, koji će naravno "uskoro", ali ne verujem jer nema nikakvih informacija o tome.
Kao da su "pojačali signal" pa sada i tripova tipa, "konektovan sam, ali ne funkcioniše net", više nema.

Šta god da je, nadam se da će potrajati barem do uvođenja ADSL-a.

Poz.

p.s. Ne znam da li je Zoni na dial-u i da li sada ima razlike, pošto je i on u Mirijevu, kao i Storm i još neka ekipa.

Nazad
Vrh Dno