Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koje je okvirno ubrzanje sa GeForce2 MX400 (210/200) na GeForce2 Titanium (270/440) u 1024x768 u 32 bit-a?
Na Morganu 1.1GHz dobio sam nekih 20%, ako i toliko.
Nabavi najnoviji, 28.32 ako se dobro sećam, evo kod mene radi bez problema (stabilno), a što se brzine tiče ja nisam testirao, ali mnogi koji jesu, kažu da je možda malo brži od prethodnih detonator.
Razlika bi trebala da bude veca od 20% posto kad se zna da GF2 Ti radi na visem kloku. Takodje, posto poseduje brzu DDR memoriju, radice brze u visim rezolucijama. Zavisi od igre do igre, ali u rezolucijama preko 1024x768 u Jedi 2, MOHAA i Wolf, TI je znacajno brzi.
Pozdrav
BTW. U 3D programima poput MAX-a razlika je izrazito mala u viewportu. Nikako mi nije jasno zasto!?
A koliko znam pored DDR memeorije GTS ( Ti ) kartice imaju i malo drugačiju arhitekturu. U svakom slučaju u novijim igrama u rezolucijama preko 800*600 i 32 bita razlika je znatna.