Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a - Zvanicno!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

djalf

DJ u penziji
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
2,645
Stigao mail od BitsYu Net-a:
"Na osnovu dobijenog obavestenja od Telekoma Srbaja A.D. obavestavamo Vas da ce pocev od 01.01.2009. godine doci do povecanja brzine prenosa ADSL paketa.

Korisnici postojeceg ADSL paketa 768/64 kbps automatski ce biti prebaceni na novi paket 1024/128 kbps, paket 1536/128 kbps postace 2048/192 kbps a paket 2048/192 kbps postace 4096/256 kbps.

Takodje, uvodi se i novi Paket plus (neograniceno/768 kbps).

Svim postojecim korisnicima brzina prenosa ce biti automatski promenjena.

Za detalje pogledajte http://adsl.beograd.com"

Napominjem da je dosada ovo UVEK bila tacna informacija kao i najbrza ;)

Sta je sa paketima od 6, 8 i 16Mbit o kojima se pricalo na forumu ?

izvini ali nesalju svi! sezam odkako se ono izlanuo proslu put sada nesme ni da pisne i ovo zadnje povecanje je objavio dva tri dana pre samo povecanje!

@Mitsuru
Verovatno samo buva mada ima tu istine, ako daju one free ADSL-ove od 16Mbit-a skolama ;)
Jos jednom ponavljam da je ovaj mail uvek donosio tacne informacije pre ubrzanja (Telekom njima najavi ali ne zeli da objavi na svom sajtu i ako je tacno, nema logike, Telekom je to ;) ).

Sta znaci konkretno taj paket 768? Koliki je up? Koja cemo cena biti? Ima li neko info o tome?

Zanimljivo...Videćemo..Baš me zanima cena ovog paketa neograničeno/768

Takodje, uvodi se i novi Paket plus (neograniceno/768 kbps).

pa neznaju ni oni sta su hteli da kazu ili jos nemaju informacije o novim paketima, pa su nesto lupili i ostali zivi? ali polako 1 januar je jako blizu pa cemo videti sta su hteli time da kazu!!!

Odlična vest. Stvari idu u dobrom smeru. Puževim korakom, ali u dobrom smeru.

Poslednja izmena:
Nije lose, ali sam ocekivao i vise...mozda je RCW u pravu, vazno je da se kotrlja, polako ali sigurno..

Pa svi smo ocekivali vise, ali kada se setim 2006-te i da sam jos koristio dial up, cutim i trpim :p

Reforme bi trebale biti efikasnije i kvalitetnije. Petnaest godina nije ulagano u mnoge infrastrukture i ne može se sve promeniti preko noći.

Iskreno, kada je neko nakon prethodnog povećanja (512>768) rekao da će uskoro biti još jedno - bio sam veoma skeptičan. Ali eto... Mnogo ranije nego što sam očekivao... Desilo se. :)

Apropo povecanja:

Drago mi je da su se setili i upload da povecaju... Tih 8Kbit/s stvarno dobro dodje za Online Gaming!

Poslednja izmena od urednika:
Sta mislis, da li ce taj upload da poboljsa online gaming? Ako da, ima da spavam Na Tekkenu na PS3 :p

Apropo povecanja:

Drago mi je da su se setili i upload da povecaju... Tih 8Kbit/s stvarno dobro dodje za Online Gaming!

Znaci uskoro:p

Ma ko zna cemu taj upload dobro dodje ali neka ga nece da se baci..Ja se i dalje nadam da ce da daju neke manje a povoljnije pakete..

@djalf

Znas koliko ce da ti znachi,ne mozes da verujes,skype ces da cepas u full detaljima:p
Salim se,ovo ti je za onu dns navlakusu:)

Najvise dobijaju korisnici na najbrzim paketima, ali i neka, oni su bili najvise osteceni kod predhodnog povecanja.

samo neka raste, super

Shushnulo i u mojim krugovima vecheras da cje 1/128 biti "dno ponude" od nove godine, shto se tiche adsl-a. Shto kazhe Coola way to go, sada mogu da igram CSS bez laga :d

Hvala Coola ;)
Sta mislis, da li ce taj upload da poboljsa online gaming? Ako da, ima da spavam Na Tekkenu na PS3 :p

Hoce sigurno... Meni je 128k malo za L4D i za Team Fortress 2... Pogotovu kad ima mnogo akcije... (16 vs 16). Sto se tice PS3 i tekkena... Pojma nemam!

4 Mbita je vec fina granica kod koje mozemo polako da prestajemo da pizdimo (ne kazem da je idealno, ali nije vise dno dna kao sto je bilo). Bas me interesuje koliko ce love da bude "neogranicena" brzina i koliko ce moci da se izvuce. Bio bih spreman da bar neko vreme placam malo vise, ali da bar imam net k'o covek :), mada ce me i 4 mbit-a sasvim zadovoljiti...

Obrisao sam sve postove o lockovanju/nelockovanju topika, jer je to offtopic.

Istine radi, nisam ja lockovao onaj topic, nego kolega pre mene. I dobro je odlučio jer se u trenutku postavljanja topika već uveliko vodila diskusija o tome na drugom mestu. Ja sam čak mislio da "unlockujem" taj topik i da postove koji se odnose na "zvaničan info" prebacim tu, ali kad sam pogledao ispostavilo se da to nije moguće jer se puno njih pozivalo na prethodne postove u tom topiku i premeštanjem u novi topik bi se sasvim otežalo praćenje.

Ovaj topik je prirodno krenuo od nule i nema nikakvog razloga za lock.

I da... Zamolio bih vas da ako vam nešto nije jasno, ili se ne slažete sa nekom odlukom moderatora, to razjasnite na PP. Da ste se obratili nicknameu (koji je lockovao tu temu), ili meni, to bi bilo razjašnjeno a ne bi pola ovog topika bilo o lock/unlock raspravi, koja nema nikakve veze sa temom.

Ovo neka ostane neko vreme kao info, a onda brišem i ovu svoju poruku, i molim da se na ovaj post ne replicira. Vratimo se na temu.

Poslednja izmena:
Beocity obavestenje:
"Postovani,

ovu postu ste dobili jer ste aktivni korisnik BeocityNet ADSL servisa.

Obavestavamo Vas da ce brzine svih BeocityNet ADSL GOLD i P2P servisa
biti ponovo povecanje 01.01.2009. Ovaj put ne samo u pravcu ka Vama
(download), vec i suprotnom smeru (upload):

768/64 -> 1024/128 Kbps
1536/128 -> 2048/192 Kbps
2048/192 -> 4096/256 Kbps

Pored osnovnih GOLD* i P2P paketa, u ponudi ostaju Surf 256 i 512 paketi
kojima ce biti dodat i 768 paket sa upload brzinom po izboru.

Ovaj put, pored dodatnih paketa manjih brzina ponuda ce biti prosirena i
novim Surf, GOLD* i P2P paketima sa 8 i 16 Mbps download brzine i upload
brzinom 768 Kbps ..."

8 i 16 Mbps...udjosmo u Evropu :)
Ne smem da cujem cenu :)

8mbit 3825

16mbit 4675

+PDV

Srbija i 16 Mbita, kako god bilo, lepo je cuti u istoj recenici :)

Zna li neko cene novih paketa?
Ili je neko vec napisao,ali sam prevideo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno