Šta je novo?

Ubrzajte GP4

Turbe

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
619
Ako nemate dovoljno jaku masinu procitajte u readme fajlu kako da ubrzate igru menjajuci opcije za kvalitet zvuka u Windowsu.Ja sam u a ranije jedva brzao sa na frejmova jeste da zvuk bas i nije neji ali zto mogu da igram cak i u1024*768 a ranije jedva 800*600 sve Low detail.Javite utiske

To iz ReadMe file i nije neophodno, dovoljno je samo OBAVEZNO staviti u Options/Sound na Use 2D hardware acceleration...

I ima jos mnogo grafickih podesavanja koja bitno poboljsavaju stvari, ali o tome mozda sutra postujem, sada idem da nanam :)

E jel i vama pada framerate drasticno kada ukljucite ogledaka makar samo fiormule da se vide?

Turbe je napisao(la):
E jel i vama pada framerate drasticno kada ukljucite ogledaka makar samo fiormule da se vide?

Na kojoj ti to masini igras i sa kojom grafickom?

Duron 600/950 256 Rama MX 400 (200/200Mhz)

Turbe je napisao(la):

Naravno! I u prethodnim verzijama su retrovizori najvishe "cepali". Kad se samo setim 486-ice na 100MHz-a i GP2. Svashta sam chinio, ali retrovizore nisam smeo da ukljuchim (osim ako sve ostalo iskljuchim), ali tako nema smisla igrati... Mada kad se setim shta sam sve "silovao" na 486-ici, GP2 je pricha za malu decu...

Retrovizori su "ubice" za fps gotovo u svakoj vozackoj igri, to je sasvim normalno tako da ako nemate dovoljno jak hardware izbegavajte svaki oblik retrovizora kad god je to moguce...

Intel celeron 1.2Ghz, Asus tusl2-c, Msi Gf3ti200 sa retrovizorima, sa bumpom on, 800x600x32, sa ostalim detaljima na medium tacno 30fps, a PO uvek manje od 80%.

Nazad
Vrh Dno