Šta je novo?

Ubisoft Announces Pure Futbol

kjager

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
350
Pure Futbol

Platform: PS3/X360/PC

purefutbolannounced.jpg

Today, Ubisoft announced Pure Futbol, an entirely new sports brand that is being developed by Ubisoft Vancouver. The game will be available worldwide in May 2010.
Pure Futbol is a new and unique vision of soccer video games, emphasizing the intense, physical and spectacular aspects of the sport. The over-the-shoulder camera and visceral audio dynamically react to the context of the match, placing the gamer in the heart of the five-a-side soccer action, as opposed to the feeling of watching a TV broadcast.

Pure Futbol will include 230 elite soccer players, 17 international teams, and 17 legendary players. Gamers will have the opportunity to create their own customized athlete who can progress through the campaign mode to ultimately test themselves against the world’s best players in the final tournament. Up to four people can play multiplayer locally and 1vs1 matches are supported online, along with the inclusion of leaderboards that allow players to match up to one another and celebrate the pure competitive nature of soccer.

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=8647

http://ve3d.ign.com/articles/news/53556/Ubisoft-Announces-Pure-Futbol

Poslednja izmena:
Izgleda kao FIFA 98 :d

placing the gamer in the heart of the five-a-side soccer action

Šta je ovo, FIFA Street 4? :d

Svidja mi se UbiSoft, prvo kreću od arkade ne zaleću se :)

128464.jpg

128499.jpg

Samo, ovakav model čoveka u 2010... :wall:

Nema veze grafika je dobra, biće brdo golova = svideće se Borisu :)

Poslednja izmena:
Ladno Alexi Lalas na prvoj slici :)

Jel me zaebavate da je to taj fudbal od Ubisofta? :(

Ovo deluje vise kao igra za Wii. Pogledaj samo te karikature. :D

Znaci EA i dalje ostaje kralj ;).

Pa ovo je obicna arkadica verovatno slicno FIFA Street ne znam sta vam smetaju karikature kadaovo definitivno ne puca da bude konkurencija PES-u i FiFI

Ja sam mislio da ce da puca i bas sam mnogo ocekivao..

Ma ovo su samo obukli likove iz Assassinsa u dreseve, i stavili ih na teren :)

A oce moci da se pentra po stativama i korner zastavici? :d

Ne znam sto se ne manu corava posla i nastave da rade ono sto znaju i sto im ide dobro.

Poslednja izmena:
Cekaj, nije onaj od bivse PES ekipe? :)

Ovo ce da bude neka *******cija, sa prelazenjem misija, itd...

Možda ekipa i jeste bivša ali je očigledno ovo više pandan FIFI Street nego simulaciji.

Pojavila se igrica. Da li je neko probao? ;)

Zezas da se pojavila...:sceptic:

Ipak su na kraju izdali ovu katastrofu!

Zašto katastrofa, pa ovo je pandan FIFA Streetu i next-gen PESu a ne pravim simulacijama ;)

Zašto katastrofa, pa ovo je pandan FIFA Streetu i next-gen PESu a ne pravim simulacijama ;)

Iskren da budem, Fifa Street je zestoko s*****! Mozda jedino kada je covek pijan moze to da igra...:bottle:

Zna se da su te igre za napaljene klince, barem je to moje misljenje! Svaki iole ozbiljan covek koji zela da igra e-fudbal, bira izmedju Fife i PESa! :D

Na kraju cu da pisem konamiju da te i oni stave na njihov platni spisak i da ti salju mesecno koji evro da bi i njih poceo da hvalis :D Bice nam svima lakse na forumu ;)

Hvalio bih ja kad bih imao šta - samo je problem što bench PES fanbojevi mene ne znaju iz perioda kada sam igrao PES5 i 6 :)

Ali dobro, pošto ne shvatate sarakazam u mojoj poruci, uživajte u individualnosti igrača :)

Jel probao neko igru? Ja se razmisljam da li da bacim dvd dl na ovo :D

Neka proba neko ovo,pa da se cuju utisci..:)

Iskren da budem, Fifa Street je zestoko s*****! Mozda jedino kada je covek pijan moze to da igra...:bottle:

Zna se da su te igre za napaljene klince, barem je to moje misljenje! Svaki iole ozbiljan covek koji zela da igra e-fudbal, bira izmedju Fife i PESa! :D

a sta ako nekome vise odgovara bas ta fifa street za koju kazes da je ****** nego tamo neki pes i fifa... sto mora da ako neko igra fudbal da to bude pes i fifa? jel zato sto na trzistu nema nista drugo pa samo to da se pika?

bas naprotiv fifa street je ok *******cija dok ovaj pure je totalni promasaj koji nece moci ni posle tri prerade igre da prismrdi fifi street... to ako se tebi nije dopala neznaci da je ****** kao sto ti naglasavas...

Nazad
Vrh Dno