Šta je novo?

ubi me USB

to3a

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
350
matsonic ms9127c je ploca koju imam
tj na kompu koji je dosao da pogledam
riknula je memorija pa sam je menjao al ostao mi je jedan jako glup problem.
Naime utaknem usb mishka obichnog (auto install uvek radi ) i cvrc trazi drajver i na kraju balade
error occured i ne instalira drajver
ubodem msi mega stick 1 (auto install uvek radi ) opet ista pricha i ne instalira ga.
nadrndam ubodem hp 840c inkjet shtampac po principu ako nije teo obichan mish i to dva razlichita shto bi shtampac al ne lezi vraze njega instalira iz cuga ma nije ni mrdnuo i sve lepo shljaka.
Sad kako reshiti problem da kao i ostali kompovi i ovaj lepo automatski instalira usb flesheve i misheve ?

nema system restore
neko je pre mene formatirao hard i pokusavao da instalira win ali nije mogao zbog ostecene memorije. zamenio sam memoriju i instalirao sistem od pochetka tako da tu sam gde sam.
neki drugi predlog.
da napomenem josh u device manager komp vidi uredjaj i drzi ga pod znakom pitanja tj trazi drajver ili se desi da se zakuca komp ukoliko par puta ubacim mishka i izvadim.

nisam u biosu nashao tu opciju ima samo
usb 2.0 support - enabled
usb keyboard
on chip usb controler

i to je to
a instalirao sam 4in1 koje sam skinuo sa nekog sajta za tu plochu.
josh neka ideja ?

sad postajem malo ogorchen
koliko mudrih na forumu i osim tipa koji kaze uradi restore na formatoranom hhd-u sve znanje jednog foruma od xxxzy korisnika padne u vodu.
izgleda je i ovaj forum postao samo sjatishte gejmera i klinaca koji troshe mamine i tatine pare da bi palili skupe procesore...

Ne treba da si tako ogorcen. Ja sam imao slican problem da je ploca pocela da ne prepoznaje USB flash drive. Ispostavilo se da je na kraju riknuo Southbridge! Dakle vidi da li se mnogo greje. Ako je to slučaj zameni pasivni hladnjak na njemu (ili stavi novu pastu) ili instaliraj ako ga na chipsetu originalno nema. Ima i slučaja da su USB uređaji spaljivali ploče (ne pitaj me kako ali dešavalo se).

Poslednja izmena:
Ode juche komp tako da vishe nije u mojoj jurisdikciji.

Nazad
Vrh Dno