Šta je novo?

Ubersoldier

Rajke

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
350
Da li je neko isprobao ovaj naslov, ako jeste neka javi utiske valja li cemu?.

I ovo sam isto igrao 15 minuta i uninstall:)

Jednostavno, mnogo glupih igara ima u poslednje vreme(mislim na ove ne-hitove)

Pa sto jeeee!!!Jel tolko lose?Koji komp treba za pristojno igranje?

Ne znam, mene je smorilo, pitanje je ukusa. Sto se tice kompa idi na gamespot i pogledaj tech info

filipenko je napisao(la):
Ubersoldier nije loš. On je katastrofalan. Još jedan bledunjav ww2, pa još sa natprirodnim moćima :trust: Sjajan recept kako poniziti klastere hard diska čiji se ukupni kapacitet meri gigabajtima :beat: Greota bacati prostor, čak i da imaš hard od 500 GB. Uostalom, igra je toliko loša da je Neđo iščekuje :d
P.S. a voiceacting je tek katastrofa i po! Ja sam bolje i dinamičnije pričao u petom osnovne :)

filipenko je napisao(la):
Hebote, kao da sam ja protiv postojanja ww2 igara. Kad izađe igra čija tematika mene ne zanima ali je igra objektivno dobra ja tako i kažem - dobra igra, ali mi tematika (najčešće samim tim i priča) nije interesantna :) Kad kažem da je igra loša onda smatram da je loša bez obzira da li je smestili u ww2/babylon 5/star wars/star trek/middle earth/ancient rome univerzum. Uber ima samo solidnu grafiku, i to imajući na umu da ju je radio jedan mali nepoznati tim iz istočne evrope. U svemu ostalom ništa što ga izdvaja od gomile generičkih fpsova. Ali dosta smo trolovali topik, ipak je posvećen condemned-u :)
U susednom topiku, uz nešto elemenata polemike sa G!!!-jem :) Izuzetno cenim mišljenje citiranog autora, tako da ti preporučujem da pročitaš ono što je kvotovano.

Poslednja izmena:
eh ah uh ih :D nisam video ebga

imaš demo na digitalovom DVD (aprilski): probano juče i više se ne sećam o čemu se tu radi.

Igra nista posebno
Recommended configuration:
CPU
Intel P4 3.2 GHz
AMD Athlon XP 3000+
RAM 1 Gb
Video (T&L accelerated cards only)
ATI Radeon X800, 256 Mb video memory
nVidia FX6800Ultra, 256 Mb video memory
mada meni na masini iz potpisa sasvim lepo sljaka na high detaljima, doduse posle FEAR-a sve kao da leti
Glasovi su katastrofa (mislim na svabe) em su na engleskom em ko da ih izgovara p***r
Grafika fina sa solidnim eksplozijama
Prica....bez komentara
Igrati ako bas nemate sta drugo

Poslednja izmena:
Instalirao demo, probao i deinstalirao.
Verovatno stvar ukusa, ali po meni, sr***
Radilo lepo na 2500+, 1gb ram, R9600. Nesecam se u kojoj rezoluciji ni sa kojim setovanjima.

Poslednja izmena:
Sve i da je prosecan (sto i nije) ne vidim svrhu njegovog postojanja, bar na mom HD-u.

Imate parvo ljudi!Zaobidjite ovaj naslov u sirokom luku...bejah neverni toma pa reko ajd da isprobam...ma dok je uvodna animacija trajala ALT+F4/Control Panel/Uninstall

Znaci nista od modernog Wolfensteina?

goran.rs je napisao(la):
Znaci nista od modernog Wolfensteina?
pa zavisi kako se gleda. Sigurno je da ce RTCW 2 za Doom3 - MegaTechturing tehnologijom da ga oduva sa lica zemlje, ali za cistu relaksaciju je bolji od, recimo Serius Sam 2!

Nedjo je napisao(la):
pa zavisi kako se gleda. Sigurno je da ce RTCW 2 za Doom3 - MegaTechturing tehnologijom da ga oduva sa lica zemlje, ali za cistu relaksaciju je bolji od, recimo Serius Sam 2!
Sad uopste necu pokusavati ni da instaliram SS2 :D

Vrh Dno