filipenko je napisao(la):Ubersoldier nije loš. On je katastrofalan. Još jedan bledunjav ww2, pa još sa natprirodnim moćima :trust: Sjajan recept kako poniziti klastere hard diska čiji se ukupni kapacitet meri gigabajtima :beat: Greota bacati prostor, čak i da imaš hard od 500 GB. Uostalom, igra je toliko loša da je Neđo iščekuje :d
P.S. a voiceacting je tek katastrofa i po! Ja sam bolje i dinamičnije pričao u petom osnovne![]()
U susednom topiku, uz nešto elemenata polemike sa G!!!-jemfilipenko je napisao(la):Hebote, kao da sam ja protiv postojanja ww2 igara. Kad izađe igra čija tematika mene ne zanima ali je igra objektivno dobra ja tako i kažem - dobra igra, ali mi tematika (najčešće samim tim i priča) nije interesantnaKad kažem da je igra loša onda smatram da je loša bez obzira da li je smestili u ww2/babylon 5/star wars/star trek/middle earth/ancient rome univerzum. Uber ima samo solidnu grafiku, i to imajući na umu da ju je radio jedan mali nepoznati tim iz istočne evrope. U svemu ostalom ništa što ga izdvaja od gomile generičkih fpsova. Ali dosta smo trolovali topik, ipak je posvećen condemned-u
![]()
pa zavisi kako se gleda. Sigurno je da ce RTCW 2 za Doom3 - MegaTechturing tehnologijom da ga oduva sa lica zemlje, ali za cistu relaksaciju je bolji od, recimo Serius Sam 2!goran.rs je napisao(la):Znaci nista od modernog Wolfensteina?
Sad uopste necu pokusavati ni da instaliram SS2Nedjo je napisao(la):pa zavisi kako se gleda. Sigurno je da ce RTCW 2 za Doom3 - MegaTechturing tehnologijom da ga oduva sa lica zemlje, ali za cistu relaksaciju je bolji od, recimo Serius Sam 2!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari