Ovako, jel kod vas lagano ili tesko da ubodete pci kabl u graficku?
Kod mene treba debelo da se pomucim da gurnem poslednja 2mm (da predje ona kvakice preko "prepreke".)
Samo sam radoznao![]()
Ovako, jel kod vas lagano ili tesko da ubodete pci kabl u graficku?
Kod mene treba debelo da se pomucim da gurnem poslednja 2mm (da predje ona kvakice preko "prepreke".)
Samo sam radoznao![]()
Godzilla, ja te nisam bas shvatio, jel imas problem da ti karta fino legne u PCI-E slot na ploci ili sa PCI-E kablom koje ide kao dodatno napajanje za graficku? Pominjes PCI-E kablic gore, pa zato pitam...
Mislio sam na PCI-E kabl iz napajanja u graficku.
Kod mene nije bas puter, nemam pojma do cega je![]()
Pazi nije problem, ja je skinem i vratim, ali kad je skidam, treba da malo mrdne levo dasno da "razglavim" pa izvadi... malo sam preterao sa onim "debelo" ali nije bas bez "pritiska"...
Chieftech napajanje... sad cu da probam sa drugom kablom ako sam dobio.
Ali znas kako, gledam neki klip na yt, i vidim lik gura pcie u karticu (doduse nvidia) i ono bukvalno je "proletela"... kod mene, poslednja dva mm mora da poguras lepo da legne.
A ono sto ti podrazumevas pod "puter" kako je to? :d
Evo ti poredjenja, kod mene teze ulazi u grafu (oko kod kukice) kad "skljocne" nego u napajanje...
Ali ne nesto ubitacno nego jednostavno teze...
Evo sad kad sam probao drugi, sad se vec bolje vadi i vraca, ono kad sam napisao temu je bio prvi put da sam je skidaotako da se sad malo "razradilo" tako da je ok.
Mada, verovatno sam se malo istripovao posto sa dva prsta skidam i to pod uglom od 90c pa mi mozda izgleda teze.
U svakom slucaju, sve je ok.
Pozdrav!
Pa izvadio sad oko 6-7 puta, jer sam se iznervirao.
:-devil-:
Puterpa ulazi lagano :banana:
.
Pa ne, pojma nemam kako treba![]()
Nije ni bitno... aj kasnije cu da probam sa puterom.
aj kasnije cu da probam sa puterom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari