Šta je novo?

Ubadanje 5750/5770 :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Godzilla

Cenjen
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poena
169
Ovako, jel kod vas lagano ili tesko da ubodete pci kabl u graficku?
Kod mene treba debelo da se pomucim da gurnem poslednja 2mm (da predje ona kvakice preko "prepreke".)

Samo sam radoznao :p

Kod mene treba debelo da se pomucim da gurnem poslednja 2mm (da predje ona kvakice preko "prepreke".)

To ti ne zavisi od kartice vec od PCI-E slota na ploci.

Ma kakvi kod mene to upadne kao u puter :D

Godzilla, ja te nisam bas shvatio, jel imas problem da ti karta fino legne u PCI-E slot na ploci ili sa PCI-E kablom koje ide kao dodatno napajanje za graficku? Pominjes PCI-E kablic gore, pa zato pitam...

Godzilla, ja te nisam bas shvatio, jel imas problem da ti karta fino legne u PCI-E slot na ploci ili sa PCI-E kablom koje ide kao dodatno napajanje za graficku? Pominjes PCI-E kablic gore, pa zato pitam...

Pise ti lepo PCI-e kabl u graficku ;) znaci kabel od napajanja :D

Mislio sam na PCI-E kabl iz napajanja u graficku.
Kod mene nije bas puter, nemam pojma do cega je :)

Pa da, ali vidim dole pominje kvakicu preko prepreke, pa rekoh da nije mislio na pci-e slot na ploci :p. Inace, nisam dosada imao nikad takav problem.

Pazi nije problem, ja je skinem i vratim, ali kad je skidam, treba da malo mrdne levo dasno da "razglavim" pa izvadi... malo sam preterao sa onim "debelo" ali nije bas bez "pritiska"...
Chieftech napajanje... sad cu da probam sa drugom kablom ako sam dobio.

Pazi nije problem, ja je skinem i vratim, ali kad je skidam, treba da malo mrdne levo dasno da "razglavim" pa izvadi... malo sam preterao sa onim "debelo" ali nije bas bez "pritiska"...
Chieftech napajanje... sad cu da probam sa drugom kablom ako sam dobio.

Po meni je to skroz normalno ;)
Mislio sam da je nesto ozbiljnije :D

Ali znas kako, gledam neki klip na yt, i vidim lik gura pcie u karticu (doduse nvidia) i ono bukvalno je "proletela"... kod mene, poslednja dva mm mora da poguras lepo da legne.
A ono sto ti podrazumevas pod "puter" kako je to? :d

Ali znas kako, gledam neki klip na yt, i vidim lik gura pcie u karticu (doduse nvidia) i ono bukvalno je "proletela"... kod mene, poslednja dva mm mora da poguras lepo da legne.
A ono sto ti podrazumevas pod "puter" kako je to? :d

Puter :D pa ulazi lagano :banana:
Nego jesi li probao u neku drugu grafu zabosti taj kabel , mozda je jednostavno takav konektor na grafickoj .

Evo ti poredjenja, kod mene teze ulazi u grafu (oko kod kukice) kad "skljocne" nego u napajanje...
Ali ne nesto ubitacno nego jednostavno teze...

Evo ti poredjenja, kod mene teze ulazi u grafu (oko kod kukice) kad "skljocne" nego u napajanje...
Ali ne nesto ubitacno nego jednostavno teze...

Ma opusteno , ne treba da te brine .. .
Jednostavno takva je plastika ;)

Ma ne brine me , nego bio sam radoznao :)
Cisto da znam :)
Pozdrav!

Evo sad kad sam probao drugi, sad se vec bolje vadi i vraca, ono kad sam napisao temu je bio prvi put da sam je skidao :) tako da se sad malo "razradilo" tako da je ok.
Mada, verovatno sam se malo istripovao posto sa dva prsta skidam i to pod uglom od 90c pa mi mozda izgleda teze.
U svakom slucaju, sve je ok.
Pozdrav!

Evo sad kad sam probao drugi, sad se vec bolje vadi i vraca, ono kad sam napisao temu je bio prvi put da sam je skidao :) tako da se sad malo "razradilo" tako da je ok.
Mada, verovatno sam se malo istripovao posto sa dva prsta skidam i to pod uglom od 90c pa mi mozda izgleda teze.
U svakom slucaju, sve je ok.
Pozdrav!

:laugh: probaj jos par puta pa ce ispadati i samo :D

Pa izvadio sad oko 6-7 puta, jer sam se iznervirao.
:-devil-:

Zaboravio mas' da stavi pre nego krene da gura :d

bolje tako nego da ti je labavo, pa posle loš kontakt i od vibracija počne da se mrda i greje pa posle ćao kartice...;)

Ma ono, pitao sam bzv, posto sam na yt video kako neki lik na nv katici bukvalno ubacuje bez mrvice pritiska, onoda nema one kvakice, samo bi ispadalo :)

Pa ne, pojma nemam kako treba :)
Nije ni bitno... aj kasnije cu da probam sa puterom.

Crkla je graficka, sta sad da radim?

edit: salim se :D

Poslednja izmena:
A najbolji mi je mmsandi sto kaze da me lozite :D
A ja mislio stvarno :D Haha pa i ja se salim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno