Šta je novo?

U-Wars (underwater wars)

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Za ljubitelje ronjenja :) Ruski developer tim Biart Studio.

U-WARS is a sci-fi tactical shooter for PC and Xbox360 with the action taking place in the near future. The local conflicts are growing into larger ones, spreading the terrorist threat and tensions around the globe. NATO countries are combining efforts to destroy the most dangerous and powerful of terrorist organization, known as the Golden Hawk. Formed in the end of 20th century, Golden Hawk possesses huge resources that are coming out of drug distribution, slaves and weapon smuggling.
The player will take command of an elite Navy Seals squad, accomplishing covert operations both on land and underwater. The Navy Seals members are equipped with hi-tech weaponry and power armors.

Key features:

- First action game for PC/Xbox 360/PSP with realistic underwater combat
- Next generation graphics using DirectX 10
- Physics using NVIDIA PhysX technology, with GPU acceleration on the PC platform
- Highly destructible environments
- Immersive storyline with expressive characters
- Huge choice of tactical equipment, weapon, vehicles including jetpack suits and submarines!

Genre: Simulator/arcade
Supported platforms: PC/XBOX360
Key features:
· Complex underwater hunting simulator
· Fully three-dimensional virtual world of the highest photo quality
· Realistic underwater hunting process with several difficulty modes and gameplay management levels
· Multiplayer game – ability to play in pairs or commands
· 15 different locations, which allow hunting in the salted and freshwater areas in the number of continents and geo zones: Europe, Asia, America, Australia, Fiji etc.
· Championshipsandcompetitions
· The real diving and underwater hunting equipment of the number of manufacturers is presented in the game

Physics

Nvidia PhysX;
Clothing, Decorative Tearing Cloth, Fluid Debris, Force Fields, Fluid Explosion Interaction, Destruction & Fracturing, Directional Particles, Water

Render

Dynamic Lighting and Shadows for XBOX360 (shadow volume, cascaded shadow map, soft shadows);
Full dynamic lighting for XBOX360;

Tone-mapping and color correction
Bloom and streaks
Lenticular halo
Sparkle effects
Real-time ambient occlusion
Soft particles
Depth of field
Motion blur
Volumetric effects
XHD and XHD2 resolution support
CSAA support
SLI scaling
Enhanced objects detail with POM
High fidelity shadows

Water effects — ripples, reflections, refractions, caustic, god rays, etc

http://www.uwar-game.com/

u_wars_screen_01_large.jpg
u_wars_screen_03_large.jpg

u_wars_screen_02_large.jpg
u_wars_screen_04_large.jpg

u_wars_screen_05_large.jpg
u_wars_screen_06_large.jpg

U-Wars will be available in Q4 of 2009

Poslednja izmena od urednika:
Daj Boze da i jedan "key feature" bude kako treba. "Braca" Rusi i njihove komsije u 90 posto slucajeva nisu nikad izbacili nista revolucionarno, ili jesu ali su ga svojim glupostima i umecem programiranja sveli na to da se mnogima dize kosa na glavi od njihovih igara...:smash:

fotke uopste ne izgledaju lose:p..naprotiv dopada mi se doom-like enviroment ...medjutim ono sto me razocarava je prica...opet ti teroristi i NATO spasioci (a rusi prave igru?) i sl. tome dokle vise bre...zar nije bilo lepse da ste smisli alien pretnju ili first contact koji krece po zlu i tamo na kraju spasavamo ostale ljude i sl. tome...

Poslednja izmena:
^^Dobro, necemo sad da brkamo Ruse i Ukrajince:p

Ne treba ni od koga traziti nesto revolucionarno kad to ni mega kompanije sa zapada ne rade.Tematika mi je interesantna, ronjenje i sl.Videcemo...

Poslednja izmena:
Chekaj ovaj prvi quote u prvom postu se ne uklapa u setting igre. Deluje vishe kao opis simulacije pecanja.

Pa da, to je sa njihovog sajta, kao izbacuju i "underwater sport-sim" ...verovatno u istom paketu, mada ko zna.

Edit, radi se o ovome: http://www.speargame.com/ Lose sam editovao prvi post, pa sam slucajno obrisao "spearfishing" naslov.

Poslednja izmena:

Ne treba ni od koga traziti nesto revolucionarno kad to ni mega kompanije sa zapada ne rade.Tematika mi je interesantna, ronjenje i sl.Videcemo...

To da, ne treba revolucionarnost, ALI zato treba da bude igriva, optimizovana ili nesto od toga. Uvek od njih dobijemo prozivod koji SAMO na papiru vredi. U to sam se uverio mnogo puta, a i zadnjih par igara su me iznervirale do besvesti. Daj Boze da ovo valja jer po pitanju "Ruskih" igara uvek sam veliki pesimista...:-devil-:

Име мене зачуди откуд Русима оваква идеја за причу, али Украјинци су друга прича :D.

А и није тачно да Руси нису направили ништа, Тетрис је игра коју игра пола планете :)

nishta revolucionarno osim shto je igra fps pod vodom :)

^Ha! Gresis.
Ovo je TPS pod vodom :D

pa ovo je gears of underwater wars :D :D

Uvek od njih dobijemo prozivod koji SAMO na papiru vredi. U to sam se uverio mnogo puta, a i zadnjih par igara su me iznervirale do besvesti. Daj Boze da ovo valja jer po pitanju "Ruskih" igara uvek sam veliki pesimista...:-devil-:

Nivalovi Heroji V i Etherlords serijal , kao i 1C Company-jev King's Bounty: The Legend su sve izvanredni naslovi koji su nam stigli od brace Rusa. Cinjenica da su totalno drugi zanrovi u pitanju, ali Ruje itekako mogu da naprave dobru igru kad hoce. ;)

@Vuk_Gamer

Kad pogledaš naslove koje se nabrojao nidge nema FPS-a, tako da skepticizam prema njima i dalje stoji.:)

Pa imate Cryostasis, koji je sasvim solidan.

Pa to je ono sto pricam, jeste solidan da radi kako treba a ne kako ne treba. A da pored njega ne spominjem i ostale super igre koje su nekim osnovnim glupostima skroz upropascene.:mad:

Pa imate Cryostasis, koji je sasvim solidan.

Ne znam sta podrazumevas pod tim solidan :) ? Prica je solidna, optimizacija je katastrofalna a glavni element igre - borba je :d a i sama igra je monotona, mada je to manje-vise subjektivna stvar.

Mozda o tebi, ali meni je solidna, a smeshni su mi ljudi koji kazu da je igra losha zbog loshe optimizacije(takav argument pali samo kod igara za konzole).

Ne znam sta je tu smesno, npr. FEAR2 u proseku prikazuje 40 fps u 1080p dok cryo prikazuje 20 u 720p, meni je to lose i ne zelim da igram tako igru, a pomenuo sam i borbu i opet je spominjem, kriminalna je. Nebitno, ovo nije tema o Cryostasis-u :) dok ne probam ovo - necu nista da pametujem. Nisam protivnik "Ruskih" igara ali ako je nesto lose onda je lose...

Shta da ti kazem, ti ili smanji detalje ili kupi novi komp, a ako kazes da je borba kriminalna dobro, ja ne mislim tako.
Bilo bi jako da jetpack moze stalno da se nosii da bude aktivan element u combatu.

Dosta vise o ukrajinskim igrama.Ovo su Rusi, to ima da bude ispolirano do maksimuma:p

Zanimljiva ideja i novi izazov za fiziku - videćemo kako će to funkcionisati u realnosti :)

Neke nove slike...

2mh7zbd.jpg

16m87y8.jpg

4uw5g5.jpg

2z49xqa.jpg

14142t3.jpg

sfcxvm.jpg

xrolz.jpg

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fULFWJSrTcQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fULFWJSrTcQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O5IrtjdSE40&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O5IrtjdSE40&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Rosiskaja Inovacionaja Interaktivnaja Tehnologija :D

Poslednja izmena:
Tipichan ruski stil - video koji zaista pokazuje kvalitet engine-a na koji nalepe j*bene natpise belim Arial Black cirilichnim fontom!:mad:

Uvek sam govorio braci Rusima - "Vi umete da napravite od igle lokomotivu, ali ce ta lokomotiva izgledati tako da niko nece zeleti da joj pridje koliko je ruzna!" :d
Ljudi koji uopshte nemaju predstavu o lepom i zavrshnoj obradi proizvoda...

Nazad
Vrh Dno