Šta je novo?

U vezi testa NEC NR-9100A rezača

Heinz

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
825
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i3-13100F
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
Kingston 32GB DDR4 3600MHz
GPU
ASUS DUAL GTX 1060 OC
Storage
Samsung 990 Pro 1 TB
Zvuk
Fiio K5 Pro ESS + HD 58x
PSU
CM G550M
Kućište
Fractal Design Define R5
Monitor
LG 27GR83Q-B
Miš & tastatura
Logi M330 & HyperX Alloy Core RGB
Mobilni telefon
Samsung S23 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 5
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
U tabeli sa C1 greškama stoji vreme snimanja od 183' ili 184' dok u testu snimanja stoji vreme od 197'. Da li je u pitanju razlika 74 min. prema 80 min. disku ili nešto drugo?
Nije mi previše bitno, samo mi je suviše spor za 40x CAV snimač, jer sa 197' je samo 3 sec brži od 32x CAV sa mojim LG snimačem (mada LG počinje snimanje sa 22x a NEC sa 19x).

Heinz je napisao(la):
U tabeli sa C1 greškama stoji vreme snimanja od 183' ili 184' dok u testu snimanja stoji vreme od 197'. Da li je u pitanju razlika 74 min. prema 80 min. disku ili nešto drugo?

Upravo to shto si naveo.

Bane

ZA Baneta u vezi testa.....

Bane, hajde da ne otvaram novi "Thread", da li bi bio ljubazan da mi ovo pojasnis:

"Snimanje CD-RW diskova u Mt. Rainier formatu

Prvi testirani uređaj koji je podržavao MRW format bio je TEAC-ov 40x pisač. Nažalost, poznato je još od ranije da se TEAC ne voli mnogo sa packet-writing formatom, a kasnije se ispostavilo da ni implementacija Mt. Rainier formata nije bila najsrećnije odrađena. Sve je to rezultiralo izuzetno slabim performansama.
Na svu srecu, po poslednjim vestima, stvari su znantno popravljene izbacivanjem novih firmware-a za ovaj pisac.

NEC NR-9100A je testiran sa istom količinom podataka (456MB) kao i TEAC CD-W540E, a poređenje postignutih rezultata možete videti u tabeli."

Da li ovo znaci da si update - ovao firmware na nekom Teac - u i ponovo odradio Mt.R. testove, ili si poredio staro vreme iz proslog testa sa novim NEC - om?

Hvala.

Re: ZA Baneta u vezi testa.....

Mica je napisao(la):
Da li ovo znaci da si update - ovao firmware na nekom Teac - u i ponovo odradio Mt.R. testove, ili si poredio staro vreme iz proslog testa sa novim NEC - om?

Nazalost, samo sam uporedio rezultate poshto nisam pri ruci imao TEAC CD-W540E.

Bane

Re: Re: ZA Baneta u vezi testa.....

Bane je napisao(la):
Nazalost, samo sam uporedio rezultate poshto nisam pri ruci imao TEAC CD-W540E.

Bane

Ne znam, nekako sam mislio da si uzeo Teac za sebe....

Ja sam moj Teac odmah posle kupovine "updateovao" na 1.0F verziju. Ako hoces, kazi mi sta tacno treba da testiram i sa kolikim fajlom, pa cu ti poslati rezultate..... Ili ako mozes da dodjes na Vozdovac, mozes kod mene da probas sta te interesuje, nema nikakvog problema.

Inace, kao info u vezi one Teac "fame", moj reze bez problema sve zivo, bez one famozne greske na dvadesetom minutu, i to na BX ploci.....

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno