Šta je novo?

U vezi samogradnje zvuchnih kutija ...

r!sc!

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2000
Poena
765
Jel ima neko koju korisnu adresu o tome na internetu ???

Pozdrav

r!sc! je napisao(la):
Jel ima neko koju korisnu adresu o tome na internetu ???

Pozdrav

Probaj preko pretrazivaca da pronadjes neke strane sajtove. Domacih na tu temu nema.

Ajde, ako te ne mrzi, daj neki sajt.
ili ja ne trazim dobro ili google

Pozdrav

r!sc! je napisao(la):
Ajde, ako te ne mrzi, daj neki sajt.
ili ja ne trazim dobro ili google

Pozdrav

Pitat cu drugara. On je imao gomilu. Smeshno, ja pravim zvucnike, a nemam adrese sajtova, a on je advokat i audiofil, a ima gomilu adresa. Mada se na tim sajtovima ne moze nista nauciti o tome, moras da kupujes knjige, i tu spasa nema. Na nekim sajtovima mogu da se pronadju ponekad projekti.

Evo nekih adresa :

- speakerbuilding.com
- orcadesign.com
- visaton.com
- seas.com

Re: Re: U vezi samogradnje zvuchnih kutija ...

notax je napisao(la):
Domacih na tu temu nema.
Pa napravi ti, ili neces konkurenciju :p

Cekaj da mu baba ostavi u amanet trokrilni sifonjer da ima materijala za samogradnju, pa kad doktorira, onda ce. :p :D :p

Aca je napisao(la):
Cekaj da mu baba ostavi u amanet trokrilni sifonjer da ima materijala za samogradnju, pa kad doktorira, onda ce. :p :D :p

Baba vise nije ostalo, tako da ce morati neko drugi.
Sto bih pravio sajt. Pa, nisam ja gluplji nego ostali, koji izdaju knjigu koja kosta 30-50$, pa fino kupite knjigu, pa chitajte.
Knjiga ce biti u sledecih 3-5 godina. Hvala na podrshci.

notax je napisao(la):
Baba vise nije ostalo, tako da ce morati neko drugi.
Sto bih pravio sajt. Pa, nisam ja gluplji nego ostali, koji izdaju knjigu koja kosta 30-50$, pa fino kupite knjigu, pa chitajte.
Knjiga ce biti u sledecih 3-5 godina. Hvala na podrshci.

Cool, nisam znao za to.

Aca je napisao(la):
Sad znas i odma se prijavi kao sponzor. :p

Potpuno mi je jasno da to ne moze da se izvede u YU. Prvo, nikoga to ne interesuje, pa niko nece ni stampati. Drugo, ovde svi podmecu jedni drugima ili zajedljivo komentarisu, tako, da ako uspem da otpalim, samo cu vam mahnuti i ostaviti da jedni drugima kopate ochi, i saplicete se medjusobno.

notax je napisao(la):
Potpuno mi je jasno da to ne moze da se izvede u YU. Prvo, nikoga to ne interesuje, pa niko nece ni stampati. Drugo, ovde svi podmecu jedni drugima ili zajedljivo komentarisu, tako, da ako uspem da otpalim, samo cu vam mahnuti i ostaviti da jedni drugima kopate ochi, i saplicete se medjusobno.

Evo ja cu da ti odstampam, samo neka neko plati. ;) Nego gde ces da otpalis, do Herceg Novog. :p

Aca je napisao(la):
Evo ja cu da ti odstampam, samo neka neko plati. ;) Nego gde ces da otpalis, do Herceg Novog. :p

Pa, da obavestim sve koji chitaju Acine komentare, da je u Herceg-Novom situacija sto se tice takvih faca jos 2 do 3x gora nego ovde. Da, i to moze, verovali ili ne.

Izgleda da cu morati da vas skinem sa balkona ;)

notax je napisao(la):
Pa, da obavestim sve koji chitaju Acine komentare, da je u Herceg-Novom situacija sto se tice takvih faca jos 2 do 3x gora nego ovde. Da, i to moze, verovali ili ne.

Znaci ja sam mala beba, za one iz Milove samostalne carevine. :p Moracu jos da treniram, mada ne mislim da otpalim tamo u inostranstvo. :D :p :D

Nazad
Vrh Dno