r!sc! je napisao(la):Jel ima neko koju korisnu adresu o tome na internetu ???
Pozdrav
r!sc! je napisao(la):Ajde, ako te ne mrzi, daj neki sajt.
ili ja ne trazim dobro ili google
Pozdrav
Pa napravi ti, ili neces konkurencijunotax je napisao(la):Domacih na tu temu nema.
Aca je napisao(la):Cekaj da mu baba ostavi u amanet trokrilni sifonjer da ima materijala za samogradnju, pa kad doktorira, onda ce.![]()
![]()
![]()
notax je napisao(la):Baba vise nije ostalo, tako da ce morati neko drugi.
Sto bih pravio sajt. Pa, nisam ja gluplji nego ostali, koji izdaju knjigu koja kosta 30-50$, pa fino kupite knjigu, pa chitajte.
Knjiga ce biti u sledecih 3-5 godina. Hvala na podrshci.
Misko je napisao(la):Cool, nisam znao za to.
Aca je napisao(la):Sad znas i odma se prijavi kao sponzor.![]()
notax je napisao(la):Potpuno mi je jasno da to ne moze da se izvede u YU. Prvo, nikoga to ne interesuje, pa niko nece ni stampati. Drugo, ovde svi podmecu jedni drugima ili zajedljivo komentarisu, tako, da ako uspem da otpalim, samo cu vam mahnuti i ostaviti da jedni drugima kopate ochi, i saplicete se medjusobno.
Aca je napisao(la):Evo ja cu da ti odstampam, samo neka neko plati.Nego gde ces da otpalis, do Herceg Novog.
![]()
notax je napisao(la):Pa, da obavestim sve koji chitaju Acine komentare, da je u Herceg-Novom situacija sto se tice takvih faca jos 2 do 3x gora nego ovde. Da, i to moze, verovali ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari