Šta je novo?

U vezi mail-a na YUBC-u

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Interesuje me da li je jos neko ko je na YUBC-u dobio mail sledece sadrzine:
From: Mail System Internal Data <[email protected]>Date: 10 Jun 2002 20:11:26 +0200
Subject: DON'T DELETE THIS MESSAGE -- FOLDER INTERNAL DATA

This text is part of the internal format of your mail folder, and is not
a real message. It is created automatically by the mail system software.
If deleted, important folder data will be lost, and it will be re-created
with the data reset to initial values.
Kao sto izgleda message dolazi sa YUBC-ovog mail servera, ali mi je interesantno to sto imam cetiri adrese na YUBC-u, a da sam samo na jednoj adresi dobio doticnu poruku...

Ja sam takjav mail dobijao i na nekim drugim asresama....sa YUBCa nisam nikada.....dobio sam ga sa NET022 i sa Beotela....i jos jedan, ali se ne secam....i to po vise puta....

I ja sam dobio ovu poruku 17-og maja. U cemu je fora? Treba poslati mail i pitati ih.

Auuu to je opasan virus, moracete da formatirate hard disk... :)
Ma nije to nista, samo obrisite poruku cim dobijete. Meni se stalno javlja (ne na Yubcu naravno). Doduse, to moze da znaci da vam je neko od administratora sa Yubc-a citao postu... :)

ZoNi je napisao(la):
i ja sam to dobio, ali sam ga odmah obrisao na YUBC-jevom serveru (zakon je TheBat!)
:D :) :D A lepo kazu ljudi NEMOJ da brises !?!

Salu na stranu, nije naravno nikakav virus u pitanju, nijedan anti-virus ne reaguje na tu poruku.
Koliko sam uspeo da shvatim cini mi se da ima neke veze sa odrzavanjem mail box-a. Naime, posto mi je Outlook podesen da ostavlja poruke na serveru i posto YUBC ima Web Mail, znam da sam ne serveru morao da imam barem 20-tak poruka u tom trenutku. Kada sam dobio tu poruku, otisao sam na server preko Web Mail-a i tamo nijedne poruke osim te vise nije bilo.
Zato pretpostavljam da sistem generise tu poruku kad se nesto poremeti u bazi, da je to mozda neki sistem spasavanja poruka ili slicno, ko ce ga znati...

moguce...

iz nekog cudnog razloga me ovo podseca na matrix...
nesto se poremetilo u bazi, sistem za spasavanje poruka, misteriozna obavestenja...

eh... ko ce da ceka josh godinu dana...

Kako bre na Matrix, jel Neo isto dobio mail od Yubc-a? :D

Anonymous je napisao(la):
eh... ko ce da ceka josh godinu dana...
Sorry, ja mozda nisam "odavle"...ali sta to cekamo ? Sta ce to da bude za godinu dana ?

Vrh Dno