Šta je novo?

U vezi LG 2X

PARTYBOY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.11.2003
Poena
309
Da li moze da se ubaci neki ''custom rom'' od Galaxy S ??
Jel neko probao??

Ne možeš da instaliraš romove drugih proizvođača zato što je hardver drugačiji.

Postoji Cyanogenmod 7, pogledaj da li je podržan tvoj uređaj.

Ranije sam imao Galaxy S i bez problema sam mogao da stavim neki rom recimo od HTC.
Za LG se ne bih usudio da pokusam.

Nisi mogao da staviš nijedan rom od HTC-a na Galaxy S. Nešto si pomešao!

Ima onaj port sense-a na sgs, ali to je sve samo bez problema.

Postoji, ali to nije HTC rom već modifikovani CM7. Baš kao što ni MIUI ROM nije iPhone ROM. Zato sam i spomenuo da potraži da li postoji cyanogenmod za njegov telefon i da vidi dokle su napredovali u razvoju.

Ne to je HTC rom. Ali koriste drivere i ostala ****** koja su napravili cyanogen likovi.

Poslednja izmena:
Koliko znam moze da se stavi ali ne radi bas kako treba,zna da brljavi.
Mada me zanima da li moze da se ubaci neki drugi rom u 2X,jer vidim da nesto slabo ima romova za njega.
Koristim MIUI rom i mogu reci da je fenomenalan.

Da li je moguce da se ubaci rom od LG G2X?

Danas sam pokusao ali nece da pokrene,vrti pocetni ekran i tako u nedogled.

LG G2x ti je verzija za američko tržište za T-Mobile provajdera...flešovao si pogrešan rom

^^
I plus je taj fabrički rom užas.
Uopšte mi nisi jasan. Šta sada tu pokušavaš sa tim pogrešnim ormovima? Odeš lepo na xda i nađeš par romova za tvoj telefon i isprobaš.

Dobro.Ajde predlozite rom sa XDA ??

Po vama koji je stabilan a i ujedno brz ??

U vezi rom-a.Probao sam juce rom Mondego r1.6.9 i mogu vam reci da extra brz.U Quadrant Benchu sam imao oko 3700 poena,ali.
Ali ne mogu se instalirati programi sa kartice na mob,uvek kaze da ima malo memorije.
Ujedno sam probao i rom MoDaCo FR19 Fear edition 12.6 kod njega sam izvukao oko 3400 poena,ali.
Ali kod njega nece da radi GPS.Mislim radio ali se gubi GPS signal.

U vezi novog updata za LG 2X 2.3.4 GPS ne radi kako treba,nadje signal ali ga i ubrzo izgubi.

PARTYBOY koji rom sad koristis?imam stock 2.3.4 al mi se ne svidja kako radi,hteo bih da promenim,kakav je miui?

Nazad
Vrh Dno