Šta je novo?

Imam pitanje u vezi foruma...

i krofne nam nisu stigle danas... nije lako biti VIP na benchu :confused:
 
Eh, teret nas VVLJ...
Nego, planira li se ukidanje te teške zabrane? Ili je napravljena s' nekom namerom?
 
Malopre skontah da ni ja ne mogu da lajkujem ...
 
Trebalo bi da svima radi sada :)
 
Radi, tri put ura za Igora :)
 
Da li ima neka gradacija ovih titula "Famed" "Respected" itd?
 
Evo @mitar1982 je bio vredan ;)

 
Pošto sad stoje "Upozorenja" na profil strani sa datumom i poenima, hoće li biti objavljen i sistem kaznenih bodova i konsekvenci koje nose?
 
Oće li ona sekcija pitanje nedelje biti sklonjena sa naslovne strane ili makar ažurirana, pošto meseci prođoše, ali ta nedelja nikako 😁
 
jeli mogu ove titule da budu na engleskom ako se izabere english na forumu, a na srpskom ako se izabere srpski na forumu?

sve mi je na engleskom na forumu i onda ovo nekako... bode oci :D
 
jeli mogu ove titule da budu na engleskom ako se izabere english na forumu, a na srpskom ako se izabere srpski na forumu?

sve mi je na engleskom na forumu i onda ovo nekako... bode oci :D
Može, dodaću u todo. Statuse već imamo (juče su bili na engleskom) samo treba da apliciram promenu na drugim verzijama.
 
Poslednja izmena:
Neznam ko je moderator ali se nadam da je samo neka greška. Otvorio sam temu kao usko specijalizovanu temu, izvanredna i poučna diskusija i svakako velika pomoć. Takođe se pokazalo da postoje stručnjaci i da ima interesovanja a diskusija svakako nije završena.
Nema objašnjenja niti opomena i sve je bilo na visokom nivou. Poruka u prvi mah mi je izgledala kao sistemska greška što možda i jeste.
 
Nije tvoja tema usko specijalizovana :)
U stvari, ako gledaš samo adaptere - da, ali ako gledaš šta sve obuhvata, nikako.

Teme o OBD adapterima nisu za ovaj Forum. Imaš ih na namenskim, opšte ili usko specijalizovanim, kao i sa svim ostalim pratećim potrebnim materijalom. Takvih Foruma ima koliko hoćeš.

Generalno, sve što se tiče automobila previše je široko. Često diskusije vode u ostrašćenost i OT, a stručna materija tog tipa, kao što rekoh, ne pripada ovde.
 
Poslednja izmena:
Kako to misliš "Nije usko specijalizovana" ? Jedino da sam naveo tačni primerak !
Takođe je vezano i za IT jer povezuje kompjuter u vozilu sa telefonom ili drugim IT uređajem, Svakako primernija forumu nego one o frižiderima, veš mašinama i loženju na ugalj i drva !
Da sam hteo neki drugi forum svakako bih tamo i otišao ili još bolje nabavio i proučavao stručni materijal na tu temu.
 
Dobio si odgovor jos u prvih par postova, ostatak vec prelazi u pro auto mehanicarske vode, tome uopste ovde nije mesto.
Lepo je @alex303 objasnio u predzadnjem postu.
 
Nisu za ovaj forum? Ne pripada ovde? Sa druge strane teme o biciklama jesu? Stvarno ne znam odakle sebi dajete za pravo da donosite takve sudove, kao sto ne vidim logiku u donosenju takvog suda. Covek ne planira da otvara biznis niti da zaradi od toga, zeli da radi na svom vozilu zato sto ga to zanima. Pogresili ste ovog puta bas, otkljucajte lepo temu, pustite ljude da diskutuju, nikoga ne vredjaju i ne krse pravila.
 
Zato što odliočno poznajem tematiku rekao sam to što sam rekao.
Samo za adapter za moj auto (grupaciju) postoji cela tema na svakom inostranom specijalizovanom forumu ... šta misliš kolika je materija za sve adaptere.

Ne, ne može da se poredi sa opštom temom o biciklama.

I ne, nisam mehaničar.
Samo svog dobrog prijatelja koji to jeste već par decenija snadbevam potrebnim softverom i pomažem mu u sferi koja sigurno nije njegov delokrug.
 
A foruma o biciklima nema toliko ?
 
Opet - porediš babe i žabe

Kad se budeš upustio (ako se budeš uopšte upustio) u tu priču, nakon istraživanja po odgovarajućim Forumima, onda mi se javi sa svojim mišljenjem da vidimo ko je bio u pravu.
 
Dobio si odgovor jos u prvih par postova, ostatak vec prelazi u pro auto mehanicarske vode, tome uopste ovde nije mesto.
Lepo je @alex303 objasnio u predzadnjem postu.
Nisam još završio sa temom, tek treba da naručim, dobijem i upotrebim neki od tih uređaja pa da potražim pomoć ako zatreba. Zato te molim da je ponovo otvoriš. Neznam tašto ti smeta uopšte čak i ako se prošrila. Nema mesta ma serveru?
 
Nazad
Vrh Dno