Šta je novo?

U toku je RapidShare happyhour

to je samo kad su im kapaciteri rasterećeni.... obično ponoći i rijetko po danu....

ponovo je free....upravo skidam sa rapida :).A mislio sam da ce me happy hour obradovati samo u kaficima....

Fajront...:S:

Haha, ja opet ubo fajront. :d

Nista ljudi, samo vi javljajte a ja cu ovu temu da postavim kao home page u FF-u. :D

koliko cesto je happyhour, dosad to nisam vidjao uopste, da li ga ima svaki dan u nekim terminima ili nema neko pravilo?

Evo ga opet...:banana:

Mislim... chemu cimanje sa happy, mackicama, kucama i sl....
Lepo uplatite Premium acc. i vozite

tačno tako. košta bjednih 730 din mjesečno. ja uplatim svaki drugi-treći mjesec, poskidam šta mi treba i to je to...

Right!

Meni je non-stop happy hour. Svakih par dana skinem po neku stvarčicu sa Rapidshare-a i uvek je happy hour. Interesantno...

Tacnije , happy hour je od ponoci pa do pet popodne. Tako je bilo cele ove nedelje, znam jer sam cryptload nastelovao da skida samo za vreme happy houra. :)

Sad su ga izgleda skratili do 14:00, ali nije bitno, jer happy hour traje vise od 12 sati dnevno, a cryptload mi je nastelovan da skida samo za vreme happy houra....poskidam gomilu stvari a da i ne pipnem racunar, a i nisam kuci. Jeste da je premium acc bolji, ali ni ovo nije lose.

Kako vam danas radi RS? Bas sad, trenutno? Kod mene do 14.00, brzina je bila 52-54 (paket 512/64). Posle 14 pade ispod 10kb, trenutno protok stoji na 0kb.

Poslednja izmena:
I meni je davilo na ~20KB/s pre jedno sat vremena. Sad je sve ok.

Ja ovo nista ne razumem. Na premium mi se veza i dalje vuce izmedju 20 i 30 KB/s, a probao sam na free, brzina na pada ispod 100 KB/s.

Sada je opet u redu, puna brzina. Mozda je RS imao neko neplanirano i nenajavljeno odrzavanje.

@ Geble
Stvarno cudno! Premium nalog sporiji od besplatnog!

Ni ja ne razumem. Od danas nesto bas zeza. Malo pre sam skinuo falj sa free nalogom za manje od 15 min. A na premium ne mogu ispod sat vremena.

Poslednja izmena:
Sad ionako moram do grada pa cu probati kada se vratim.

ma to obično počne po' sata-sat poslije ponoći i traje cijelu noć...

Pocinje tacno u ponoc, znam jer cekam da ukljucim CryptLoad pa na spavanje, i traje do 17:00, a vikendom malo skrate , samo do 14:00. E sad, rapid ima pravo da promeni vreme happy houra, ipak je to free ,al meni radi ko da je premium. :D
( za one koji neznaju, CryptLoad je automatizovani downloader za rapishare, sam rekonektuje vezu zbog promene Ip-a i ima funkciju da ceka happu hour i sve sam da radi i skida fenomenalno i sto je najbitnije samostalno, samo se prekopiraju svi linkovi)

Preko dana kad nije hh, moze i surf ili torrenti :)

Poslednja izmena:
takodje potvrda da je do servera,probao da skidam nesto sa rapida,brzina nije prelazila 2-3 kb/s,probam ponovo ali sada sa drugog servera i onda je bilo ok,definitivno imaju neki problem,ali dok i ovako radi sve je ok :)

Da ne pokrećem novu temu, pitanje je, da li je neko uspeo da prevari RapidShare sa programima kao što su RapidGod ili RapidShare Direct Download?
Nisam se mnogo trudio ali mi nije uspelo!

Da li ima neko sa neobee-a da mu download preko rapidshare ide sporije(vrti se negde oko 10kb)? Nije valjda da filtriraju i rapidshare?

Nazad
Vrh Dno