Šta je novo?

U redu,ali sta da kupim?

jelenpivo

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
601
Vidim da ovde ima ljudi potkovanih sa znanjem u oblasti hardware-a
Obzirom da sam tek recimo prosecan korisnik, da li bi mi neko mogao ukratko da preporuci, kako da potrosim svojih 80 evra ili malko vise za "kvalitetnu" video kartu za igranje i divx?

Skrpi jos malo € i kupi neki firmirani GF4 MX440. Preporucujem ti da zaobidjes Eagle sa kojim sam imao mnogo problema (uglavnom vezanih za 2D).

pretesko je odluciti

osim moderatora koji mi je odgovorio pristojnosti radi
niko ni repom da mrdne.

Imas za oko 100€ ,ABIT Siluro GF4MX440,a covek u sobi "oglasi" koliko videh prodaje CREATIVE GTS-a za 60€.Valjda jos uvek moze da se igra sa tom kartom:D .

Pozdrav

Re: Re: U redu,ali sta da kupim?

omnik je napisao(la):
Skrpi jos malo € i kupi neki firmirani GF4 MX440. Preporucujem ti da zaobidjes Eagle sa kojim sam imao mnogo problema (uglavnom vezanih za 2D).

Kojih problema i sa kojom kartom?

Upravo tako...sklopio sam jednu celu igraonicu sa Eagle GF4MX440, graficka radi normalno, slika nije nista losija (na Samsung 753s) od mog Gainward GF4MX440, klokuje se nesto losije, ali posto covek rece da je prosecan korisnik, ne treba mu o/c kartice.
Cena karte je oko 79-85€, u zavisnosti gde je nadjes.

Re: Re: Re: U redu,ali sta da kupim?

dejandj je napisao(la):
Kojih problema i sa kojom kartom?

Eagle MX440... udjem u BIOS, iscrtavanje ekrana kao da ima neki delay (od par sekundi). Drugo, slika u 2d je ocaj, vec pri 85Hz u 1152x854 slika je mutna. Naravno, sve zavisi od potreba, ali Eagle je kockanje...

Kockanje ali sa malim ulogom.

Nazad
Vrh Dno