Šta je novo?

Učestali kvar baterija na mobilnim telefonima

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
U zadnjih 10-tak dana meni i ljudima oko emene su crkavale baterije na mobilnim i to iznenada a ne postepenim i o;iglednim gubitkom kapaciteta. Koristio sam Samsung A33 5G i samo odjednom je po;eo da se greje i gubi rapidno kapacitet, odneo sam ga u servis da mi zamene bateriju ali se isto desavalo u servisu sa dve zamenske baterije. Nista mi to ne bi bilo cudno da sve ne koincidira sa upgrejdom verzije androida (i mozda jos necega, nisam siguran). Nista to ne bi bilo cudno da se slicna situacija nije desila i mojojzeni sa Xiaomi Redmi Note 11 (ili Pro nisam siguran) kao i kod dvoje kolega na poslu iz blizeg okruzenja. Pitam zajednicu da li je moguce da je ovo izazvao upgrejd softvera (zlonamerno ili zbog bagovotosti). Da naglasim da se ne rayumem puno i da sam samo obi;an korisnik istog.

Da niste svi koristili neki pokvaren punjač, pošto se dešava u uskom krugu ljudi?

Da niste svi koristili neki pokvaren punjač, pošto se dešava u uskom krugu ljudi?
Ja i žena možda. Imamo dva od 33w koja koristimo kad ko koji dohvati , ljudi na poslu nisu koristili iste.
Klinac isto koristi te od 33w i njegomom Xiaomiju nije ništa.

Nazad
Vrh Dno