Šta je novo?

TYTN 2 izgleda otisao ekran

JSN

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
319
Izgleda mi je vrisnuo ekran... ne reaguje uopste na dodir....
jednostavno pre podne koriscen, stavljen u fotrolu, u dzep i za jedno 2h
da probam da ga otkljucam i nece, i ni da mrdne.
i ja kao aj mozda se zaglupeo, izvadim bateriju, ma jok ni da mrdne
ja ga flesnem istim romom koji sam imao
i sad dodje do onog dela na pocetku kad treba da se kalibrise ekran i to je to

jel zna neko nekog majstora da pogleda ovaj fon, i zna li neko cenu ekrana

Hvala ljudi u napred

ako ti najnormalinije ima sliku i ne reaguje na dodir otisao ti je Digitizer...
najbolje resenje je da ga kupis na eBay i da ga sam zamenis, ili ako nisi vican onda nadjes nekog.

evo sada sam pogledao oglase i cene se krecu oko $3-5

druga opcija je da zoves Mikros, mada mi se cini da oni to vise ne rade.

javi sta si uradio...

Da, ovo sa Digitizerom je verovatno slucaj. Meni je na Herou takodje vrisnuo ekran pre neki dan, samo donji deo ekrana ne reaguje na dodir ili kad odreaguje odradi jedno 5 akcija u isto vreme. Moj je pod garancijom u vip-u, pa sam ga odneo na servis. Inace, ovo je dosta cest problem, na netu sam nasao veeeliki broj ljudi koji se zali na ovaj problem kod htc uredjaja

Na TyTN 1 ja sam sam menjao i ekran i digitizer, postojao je video tutorial, i bilo je jako jednostavno.
Delove, zajedno sa potrebnim alatom, sam nabavio preko korisnika Duke Nukem, preporuka.

Ljudi hvala

na preporukama

mirkos sam zvao 2x na oba broja i kaze mi teta da biram nepostojece brojeve...a zvao sam brojeve sa sajta...

sto se tice toga da sam majstorisem...radije ne bih
ja sam baxuzan covek...zeznucu nesto i onda cu da ga lupim cekicem i da zavrsim sa njim

ako neko zna neki servis...radije bih platio ako nije preko 20ak e nego da zeznem sam nesto

to je problematicno, jer ne postoji samo HTC servis. mozes da probas neki servis za mobilne telefone, ali najverovatnije nemaju digitizer na stanju.
ostaje ti jedino da narucis sam, i onda sa njim odes u neki servis da ti mirne ruke odrade zamenu.

Vrh Dno