psyhomb Čuven Učlanjen(a) 04.08.2003 Poruke 398 Poena 619 19.11.2003 #1 Dali neko ima subtitle :rtfm: za produzenu verziju Gospodar Prstenova Dve Kule. Ako ima dali moze da mi posalje na [email protected] Hvala Unapred :wave;
Dali neko ima subtitle :rtfm: za produzenu verziju Gospodar Prstenova Dve Kule. Ako ima dali moze da mi posalje na [email protected] Hvala Unapred :wave;
dejandj Čuven Učlanjen(a) 30.06.2000 Poruke 1,085 Poena 649 20.11.2003 #2 -=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la): Dali neko ima subtitle :rtfm: za produzenu verziju Gospodar Prstenova Dve Kule. Ako ima dali moze da mi posalje na [email protected] Hvala Unapred :wave; Kliknite za proširenje... Sta ti je to "produzena" verzija?
-=[::PsyhoMB::]=- je napisao(la): Dali neko ima subtitle :rtfm: za produzenu verziju Gospodar Prstenova Dve Kule. Ako ima dali moze da mi posalje na [email protected] Hvala Unapred :wave; Kliknite za proširenje... Sta ti je to "produzena" verzija?
majkan Čuven Učlanjen(a) 01.10.2003 Poruke 66 Poena 609 20.11.2003 #3 h**p://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.exe Mali program (260k) zahteva da se konektuje na net, ali sve nalazi
h**p://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.exe Mali program (260k) zahteva da se konektuje na net, ali sve nalazi
Neo_Matrix Čuven Učlanjen(a) 12.08.2003 Poruke 1,262 Poena 649 20.11.2003 #4 http://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.exe Nesto nece da skida ? Edit 1 : Evo, sad hoce. Treba mu malo vise vremena da se konektuje na server, ali radi. Sad cu da probam programcic, odavno trazim nesto takvo.
http://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.exe Nesto nece da skida ? Edit 1 : Evo, sad hoce. Treba mu malo vise vremena da se konektuje na server, ali radi. Sad cu da probam programcic, odavno trazim nesto takvo.
OP OP psyhomb Čuven Učlanjen(a) 04.08.2003 Poruke 398 Poena 619 20.11.2003 #5 majkan je napisao(la): h**p://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.exe Mali program (260k) zahteva da se konektuje na net, ali sve nalazi Kliknite za proširenje... Genijalan programcic probao sam ga i radi za sad sve sto sam trazio je pronasao HVALA :wave; :wave; :wave; cheers
majkan je napisao(la): h**p://www.allsubtitles.exits.ro/app/SubsFinder.exe Mali program (260k) zahteva da se konektuje na net, ali sve nalazi Kliknite za proširenje... Genijalan programcic probao sam ga i radi za sad sve sto sam trazio je pronasao HVALA :wave; :wave; :wave; cheers
OP OP psyhomb Čuven Učlanjen(a) 04.08.2003 Poruke 398 Poena 619 20.11.2003 #6 dejandj je napisao(la): ... Sta ti je to "produzena" verzija? Kliknite za proširenje... Lord of the Rings The Two Towers Extended Edition Posto prvobitna verzija koja je bila u bioskopima je skracena bez nekih delova, e ovo je cela verzija i sa tim odsecenim delovima.
dejandj je napisao(la): ... Sta ti je to "produzena" verzija? Kliknite za proširenje... Lord of the Rings The Two Towers Extended Edition Posto prvobitna verzija koja je bila u bioskopima je skracena bez nekih delova, e ovo je cela verzija i sa tim odsecenim delovima.
OP OP psyhomb Čuven Učlanjen(a) 04.08.2003 Poruke 398 Poena 619 27.11.2003 #7 Pronasao sam hrvatski subtitle za Two Towers Extended Edition. Pa, koga zanima moze da skine. POZDRAV :wave;
Pronasao sam hrvatski subtitle za Two Towers Extended Edition. Pa, koga zanima moze da skine. POZDRAV :wave;