Šta je novo?

Twitter video problem na mts intrnetu

Ljubicica

Cenjen
Učlanjen(a)
17.02.2014
Poena
180
Drugari,
Imam jedan glup problem ali izuzetno iritantan. Naime, imam Huawei telefon i mts kućni net. Kada gledam neki video na twitter postu, video blokira nakon par sekundi i vrti u nedogled. Kako prebacim na mobilni prenos podataka, odmah kreće video i radi bez problema.
Problema nema na nečijem "tuđem" wifi-ju, sve funkcioniše normalno.
Inače internet kući je odličan, speed test meri 100 mb/s i ping 4ms. Youtube radi normalno dok sa tik tok-m je situacija slična kao sa twitterom. Da li je neko imao sličan problem, šta li može biti rešenje?

Promeni DNS, stavi Cloudflare ili Google.

1.1.1.1

ili

8.8.8.8​

To nažalost nije pomoglo. Ali je pomoglo da deaktiviram DNS. Jel to sad nešto opasno?

Iskren da budem ne znam sta si tacno uradila, nemam godinama android (svakako ti radi neki DNS), ali svakako nije nista opasno, bitno je da radi :)

Drugari,
Imam jedan glup problem ali izuzetno iritantan. Naime, imam Huawei telefon i mts kućni net. Kada gledam neki video na twitter postu, video blokira nakon par sekundi i vrti u nedogled. Kako prebacim na mobilni prenos podataka, odmah kreće video i radi bez problema.
Problema nema na nečijem "tuđem" wifi-ju, sve funkcioniše normalno.
Inače internet kući je odličan, speed test meri 100 mb/s i ping 4ms. Youtube radi normalno dok sa tik tok-m je situacija slična kao sa twitterom. Da li je neko imao sličan problem, šta li može biti rešenje?

Isto ovo se i meni desava otkako sam uzeo Huawei telefon! Imam SBB internet kuci mislio sam prvo da je do njihovog modema al izgleda je bug u Huawei sistemu, naisao sam na netu na jos par ljudi koji se zale na to i jedino zajednicko je sto svi imaju Huawei telefon :)

Pored twittera meni blokira i twitch svako malo malo, i ista fora pomaze, iskljucim wifi pa ukljucim nakon sekund dva.

Probacu ovo sto akki predlaze da stavim cloudflare dns, ali ne bih stavljao private DNS opciju na off jer onda iskljuci enkripciju.

Vrh Dno