Šta je novo?

Twitter -evading suspension

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Koristim isti Twitter (X) nalog vec, ja mislim, oko 15 godina. Nikada nisam dobijao nikakve kazne ili suspenzije. Juče, odjednom stiže mi mail da mi je nalog trajno suspendovan, a razlog je "Violating our rules against evading suspension". Dakle niti sam bio suspendovan, niti sam zaobilazio suspenziju, samim tim što nisam bio suspendovan. Poslao sam pritužbu, juče ujutro, ali do sada nema nikakvog odgovora. Baš sam jako razočaran, jer Twitter mi je primarna mreža, nalog nema mnogo pratilaca, to mi nije ni bitno, ali sam se poveza sa dosta ljudi, prijavio na neke servise i slično i sada mi ovo pravi baš veliki problem. Pogotovo što su napisali da ako pokušam da napravim novi nalog da će me takođe suspendovati.

Ima li neko ideju šta se ovde desilo i zašto i još važnije da li i šta mogu da uradim da ovo rešim?

Meni su do sad dva naloga suspendovali ali sam ih koristio za učestvovanje na giveaway-ima i verovatno su to tretirali kao spam

Ja nisam. Moj privatni nalog. Nikada nikakve kazne. I odjednom trajna suspenzija zbog pokušaja da izbegnem suspenziju koju nisam ni imao...

Koristim isti Twitter (X) nalog vec, ja mislim, oko 15 godina. Nikada nisam dobijao nikakve kazne ili suspenzije. Juče, odjednom stiže mi mail da mi je nalog trajno suspendovan, a razlog je "Violating our rules against evading suspension". Dakle niti sam bio suspendovan, niti sam zaobilazio suspenziju, samim tim što nisam bio suspendovan. Poslao sam pritužbu, juče ujutro, ali do sada nema nikakvog odgovora. Baš sam jako razočaran, jer Twitter mi je primarna mreža, nalog nema mnogo pratilaca, to mi nije ni bitno, ali sam se poveza sa dosta ljudi, prijavio na neke servise i slično i sada mi ovo pravi baš veliki problem. Pogotovo što su napisali da ako pokušam da napravim novi nalog da će me takođe suspendovati.

Ima li neko ideju šta se ovde desilo i zašto i još važnije da li i šta mogu da uradim da ovo rešim?

Isto tako sam i ja prošao pre par godina, baš u momentu kada ga je Musk kupio. Imao sam ga 10 godina. Tada mi ni na jedan mail nisu odgovorili.
Probao sam kasnije da pošaljem pritužbu ali sam dobio odgovor sličan tvom.
Otvorio nov nalog, nema druge.

Meni još prete da će mi suspendovati i novi nalog ako pokušam da ga otvorim. A ne razumem zašto sam suspendovan? Zbog zaobilaženja suspenzije koji nisam ni imao...🤦🏼 Poslao sam dva puta appeal ali neće ni da odgovore...

Vrh Dno