Šta je novo?

Twisted Metal

Serbian91

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2009
Poena
349
Na jucerasnjoj Sony konferenciji je najavljen prvi TM koji ce izaci ekskluzivno za PS3 .

Izlazi tokom sledece godine .

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4szKj0cljxg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4szKj0cljxg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

- 16 player MP
- Daleko vece mape nego pre
- Mogucnost letenja helikopterom

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VsGIIoJAKbU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VsGIIoJAKbU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ova riba zesce smara :d

Multi ce biti vrh :)

From Jaffe's Twitter:

"Building destruction disapearing is not last gen tech in our demo FYI...just a bug. We will fix asap, promise !"

The newest addition to Twisted Metal is the introduction of flying vehicles.Twisted Metal will have a full single-player campaign, but that's not what was on display at the show this year. Instead, the developers wanted to draw attention to the 16-player multiplayer support, where all sorts of explosive carnage hits the unsuspecting suburbs of the United States. In Twisted Metal, players will be fighting as different factions, instead of specific characters like in past Twisted Metal games. This allows players to identify with a group of characters (like feeling loyal to a clan) but also grants them the freedom to play as any vehicle.

Biće da sam ja jedini kome se ne svidja ovaj zaokret ka generičkim igračima i FPS sistem multiplayera...

verujmi nisi, ima toliko sto su usrali u igri da neznam ni odakle bih poceo a kamoli gde bih zavrsio tako da cu ipak da kazem ono sto mi je zasmetalo najvise...

prvo ono upravljanje helikopterom je mnogo jadno, drugo sa snajperom da ubijes vozaca, i trece igra je nekako suvise brza za sebe... eto to je ono sto da kazem mi je najvise zasmetalo ali dok pogledam jos koji put snimke ili neke nove sigurno ce se naci tu jos sto sta...

sve u svemu prvi i drugi deo su bili ok sve posle toga je samo bleda kopija originala...

Ja jedva čekao da provozam Thumpera malo kad ono ispada da vozači nisu ni bitni jer se sve deli na dve "frakcije" koje se medjusobno ubijaju. Ne razumem, to je ko da Mortal Kombat odluči da sve svede na Liu Kanga i Shang Tsunga :(

Ja jedva čekao da provozam Thumpera malo kad ono ispada da vozači nisu ni bitni jer se sve deli na dve "frakcije" koje se medjusobno ubijaju.

Gresis, multipleyer je podeljen na dve kategorje vozaca(klanova).

Twisted Metal will have a full single-player campaign, but that's not what was on display at the show this year.

Singlepleyer ce postojati i svako vozilo ce imati svog vozaca.

Poslednja izmena:
Aha, pa dobro, onda ću nekako i da preživim, pogotovu ako multiplayer bude imao i te mini duele gde ćeš imati baš da biraš likove ili makar da zabraniš ove helikoptere :)

Први и други Твистед је одликовала она једнсотавност напуцавања која је била скроз нешто ново, забавно, а изгледа и непоновљиво. Ја бих заиста волео да римејковани Твистед пружа бар упола забаве као они са ПС1, међутим видевши какав је промашај био Твистед на ПС2, нисам превелики оптимиста, поготово кад сам видео ово чудо са снајпером и нека летећа возила. Једино што ми даје колики толики оптимизам је што игру раде исти људи који су радили и прва два дела. Ко зна можда су се научили на својим грешкама, па ово буде права ствар. Наравно ово све говорим за сп, а не за мултиплејер.

Drugi deo je bio najbolji, prosto sam obozavao tu igru. Mislim da cu skinuti pc verziju opet, pa bi mogli da se dogovorimo za neki multiplayer.. :)

TM2 je kultni deo koji je po meni najbolji u serijalu, ali reci da je na ps2 tm promasaj...

Играо и одустао. Једноставно ме није привукао и држао као прва два дела.

Jaffa poceo da nas baronise. :)

You could not be more wrong. This is probably the most fun I've had designing a game and I think it represents some of the best work we've ever done. I think this will be the best Twisted Metal ever, better than Tm2.

If I came off as not excited it was because I was crazy hung over and tired during the presentation. I was up till 2am the night before in the hotel bar hanging with Sony marketing, the Eat Sleep Play team, and others. Also I was very upset because the demo had lots of tech glitches that may not have been evident in the video but for me they really pissed me off cause if we had had more time to rehearse the demo we could have worked around them. But we were all so fried in prepping for the actual on floor demo + the Sony presser + editing the gameplay video + the taxi driver intro movie that the one thing that didn't get as much time was the behind closed door practices.

So yeah, no: I am crazy in love with this game and love that that video- glitchy as it was- got out to the net as I think it does a good job of explaining how we are trying to expand the series in the team based play area. Thanks Giant Bomb!

David

Mislio sam da ce se bar malo posvetiti realizmu ali publika ocigledno zeli TM2 HD, preskacem...
V8 i dalje ostaje najbolja igra koju sam igrao u tom zanru...

Po cemu tebi ovo deluje kao TM2 HD ?

Po svemu sem grafike, automobili se i dalje ponasaju kao da nisu automobili, helikopter se ponasa kao da je RC u pitanju, generika na m2...
Kapiram ja da mnogi to zele i da im se dopada, ja samo iznosim svoje misljenje, da sam i dalje klinac kao u TM2 vreme verovatno bi mi se dopao ali sto sam stariji sve vise jurim realnije igre, posle TM-a kada se V8 pojavio ja sam progledao i nisam vise gledao nazad...

To sto je upravljanje nerealisticno ne znaci da je igra kao TM2 ;).
Nisam siguran da bi se igra dobro prodala ako bi bilo tesko upravljati vozilima.

Po svemu sem grafike, automobili se i dalje ponasaju kao da nisu automobili, helikopter se ponasa kao da je RC u pitanju, generika na m2...
Kapiram ja da mnogi to zele i da im se dopada, ja samo iznosim svoje misljenje, da sam i dalje klinac kao u TM2 vreme verovatno bi mi se dopao ali sto sam stariji sve vise jurim realnije igre, posle TM-a kada se V8 pojavio ja sam progledao i nisam vise gledao nazad...

[YOUTUBE]dYDYF1qGvxY[/YOUTUBE]

Ovde je kretanje realnije, ali igra uopste nije kvalitetnija od twisted metala.Svako ko zeli realnu igru neka igra forzu3 ili gt5, neko bas zeli ovakav kvalitet kakav ce biti u tm za ps3.

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci da ce biti fail.
Nisam video da li ce ovo biti PSN igra, ali ako MP bude dobar, prodaja ce biti na nivou prethodnih delova(nesto preko milion primeraka).

Sumnjam jer se pojavila za kupovinu neka PSN igra koja po svemu poprilično podseća na TM fazon, Death Track: Ressurection

[YOUTUBE]BkgiRX4-3MU[/YOUTUBE]

U svakom slučaju, postoje igre od kojih se očekuje realnost - TM nikad nije išao ka tome i ne treba imati "realnu" fiziku da bi bila dobra. To je boljka čuvenog next-gen ogranka gde i kap kiše mora da ima svoju fiziku inače je igra fail :)

Nazad
Vrh Dno