Šta je novo?

Twisted Metal PS3 (tentative) PS3

Sweet.Tooth.TM

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poena
169
http://en.wikipedia.org/wiki/Twisted_Metal_(series)

Twisted Metal PS3 Confirmed :Klanjanje

Sony Computer Entertainment's Twisted Metal franchise is headed to PlayStation 3, long-time series director David Jaffe has confirmed.

Jaffe will be overseeing development of the car combat title at his recently founded studio Eat, Sleep, Play. The first project out of Eat, Sleep, Play--Twisted Metal: Head-On: Extra Twisted Edition (PS2)--was a significantly beefed-up port of Incognito's Twisted Metal: Head On (PSP) that released this week.

An encoded hint as to the studio's next project was contained within that game, with the internet sleuths at GameFAQs and NeoGAF quickly cracking the code to reveal "Twisted Metal is coming on PSThree." Kotaku then verified the news with Jaffe himself.

No further details, such as a release date or distribution method, are available. Prior to the creation of Eat, Sleep, Play, Jaffe had worked on Incognito's Calling All Cars!, a downloadable PlayStation 3 title.

Sony is known to be pushing simultaneous retail and downloadable debuts of certain PlayStation 3 games, as evidenced by Incognito's Warhawk last fall and the upcoming releases of Slant Six Games' SOCOM Confrontation, and Polyphony Digital's Gran Turismo 5 Prologue.

Izvor http://www.shacknews.com/onearticle.x/51195

Jaffe: PS3 Twisted Metal Next Project

When David Jaffe released Twisted Metal Head On: Extra Twisted Edition he promised that there was a hidden message in the game that would reveal the next project for Jaffe's Eat Sleep Play development studio.

Well it may have been "hidden really, really, really well" but you know how hardcore fans can be. A group over at Gamefaq managed to decipher the message in record time, discovering that it reads: METAL IS COMING ON PSTHREE.

I contacted Jaffe, who's hanging at DICE this week, to see if the gamers were on the money and he confirmed they were, adding his chagrin at how fast the code was discovered and cracked. Unfortunately, he hit me with a big fat no comment when I asked him if the upcoming PS3 version of Metal was going to be hitting the console via a disc or as a downloadable.

"As for how it gets distributed, no comment :)"

Izvor http://kotaku.com/353706/jaffe-ps3-twisted-metal-next-project

Jaffe Confirms Twisted Metal for PS3 Not entirely surprising, but hey, a confirmation!

It's been rumored for a long time, but now David Jaffe has finally confirmed that a PlayStation 3 iteration of Twisted Metal is developer Eat Sleep Play's next project. Twisted Metal: Head On: Extra Twisted Edition for PlayStation 2 promised to carry a clue about his studio's next project, which was apparently cracked with internet-speed tenacity by the folks at the GameFAQs boards.

The message? "Twisted Metal is Coming on PSThree." Pretty straightforward!

Jaffe, who is currently at the D.I.C.E. Summit, confirmed the message with Kotaku, but declined to comment on whether the game will be on a physical disc or be sold via the PlayStation Store.

Last month, we spoke with Jaffe about the Extra Twisted Edition and asked what it would take for a PlayStation 3 entry to be made:

"If we were to make another one, I think part of our goal would be, 'How do we satisfy the fanbase that we have that we're very grateful for, but how do we also kind of rethink the series as a whole and the franchise as a whole, in order to really take it out of that, kind of...'

I'm terrible with analogies, but I keep throwing them out to you. We don't want to be the Steven Seagal of action movies; we want to be the Schwarzenegger of action movies, and so we want to figure out how to really turn it into a AAA product before we make another one."

Jaffe also spoke vaguely about the project that now appears to be Twisted Metal for PlayStation 3, saying, "We're right at the beginning, so we have a rough environment up on the screen. We're messing around with getting the interactivity going with the control of the character and things like that, but we're really early. We have a lot of the design done, but in terms of execution, it's just now starting to happen."

Asked if the title would be for Blu-ray or the PlayStation Network, Jaffe was unsure, noting that Sony would ultimately make the decision. However, he said that it is "not like a Calling All Cars. It's not from-the-ground-up, built to be a small little art/indie title, so I can tell you that. So it's not like a PSN title in that regard."

Izvor http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3166010

http://www.youtube.com/watch?v=PU9cYklAJxc :D

http://www.youtube.com/watch?v=RqZj1mD2ZrE Obratite paznju na poslednjih 15 sekundi :Klanjanje

http://www.youtube.com/watch?v=QS6HG_ZxwcI&feature=related :)

U bre, ja mislio nesto zvanicno..

Jako lepa vest - posle TM fali još jedino novi Crash i da serijal bude potpun :)

Ako bude kao Black/Head On ne mora ni da izlazi.

lepa vest! bice zanimljivo videti tako neku igru sa toliko unistavanja na PS 3, sa jos nekom extra fizikom, bice extra.
crash nije ni svestan koliko fali PS 3 -ojci!

Poslednja izmena:
Jaforidza kralj.. Probacu da potrazim originalni Twisted Metal, kad vec ne mogu PS2 igre da igram, bar malo da se qrcim sa ovim :) Neverovatna zabava je bio na PS1, samo sto ne mogu da se setim kako je vise nas igralo, splitscreen? i jos kad bi mogao da zatvorim ochi na PS1 grafiku :)

Jaforidza kralj.. Probacu da potrazim originalni Twisted Metal, kad vec ne mogu PS2 igre da igram, bar malo da se qrcim sa ovim :) Neverovatna zabava je bio na PS1, samo sto ne mogu da se setim kako je vise nas igralo, splitscreen? i jos kad bi mogao da zatvorim ochi na PS1 grafiku :)

Mislis valjda na TM2 ne na TM1? Ako hoces da igras preko neta, bilo PSX ili PC verziju, javi.

Mislis valjda na TM2 ne na TM1? Ako hoces da igras preko neta, bilo PSX ili PC verziju, javi.

Kako mislis? :) Mislim na TM1 jer sam ga igrao bas u to neko vreme kad se pojavio, 95-a, 96-a, ali se secam da smo igrali zajedno na jednon konzoli, sigurno nije bilo da jedan igra a drugi gledaju, samo se ne secam kako..

Kako mislis da igramo preko neta?

Poslednja izmena:
TM2 se igrao u split screen varijanti..

TM1 mislim da nije imao opciju za dva igrača - ili je imao ali samo horizontalni split screen.

Najbolji twisted za 1vs1 je twisted metal2.A generalno najbolji kao kompletna igra je twisted metal black.Nadam se da ce ovaj novi ici tim korenima:)

vrlo rado sam se krsio u prvom i drugo delu, za ostale ne znam kakvi su, valjda su samo 1,2 bili na PS 1 ? video sam da je Black dobio opasno dobre ocene, ne bih znao kakvi je !
ovaj novi TM cu sigurno pazariti jer mi su prva 2 dela bila opasno dobra i cista zabava !

daj malo vere da moze nesto novo da urade, sto ce biti WoW ! mojne da si pesimist !

Vise sam voleo da igram Vigilante 8 nego TM ponajvise zbog realizma i destruktivnosti nivoa...

Šta je falilo TM2? :trust::trust:

Phh ebem li ga :) Malo gran turismo stila:D
Nerazumem zasto je coveku posle 1 dela sve krs,ali se slazem da su 3 i 4 bili krsh.Takodje jos neki twisted metal smal brawn,to je krs samo takav.Kao i cinjenica da ih nije radio tvorac prva dva dela+(black ps2),Davit Jaffe.
Kontam da njemu to nije zanimljivo(sobzirom na njegove godine:D )
Mislim igra sama po sebi nemoz nista preterano doneti novo sem grafike i par sitnica oko kola,oruzija.
Naci sve smo to igrali(videli) ali nekad davno na staroj platformi:)Ono sto je vazno je da izlazi(nezna se kad :) ).Iako nema jos uvek nista zvanicno,verujem da ce se pojaviti na ps3 ova iga.Ipak je to klasik,ne bas kao uncarted:D

Dakle Jaffe je radio TM1/2 i Black, praktčno sve one TMove koji su u recenzijama i kod igača naišli na savršeno pozitivan odziv?

Ja priželjkujem nextgen TM2 :)

Cekaj bre, kakve su ovo vesti....iz februara 2008. Ovo svi znamo. Ja mislio da se neki novi info pojavio.

Poslednja izmena:
Cekaj bre, kakve su ovo vesti....iz februara 2008. Ovo svi znamo. Ja mislio da se neki novi info pojavio.

Pa odma sam rekao :) Decko napravio temu na osnovu nekih glasina koje sam i ja cuo poodavno :)

Ako stvarno bude istina, i ako Jafforidza pravi, bring it on Jafooriiiiidzzzaaaaa

Ko to kaze ? Ima igara gde je drugi deo bolji od prvog (God of war, Gran turismo, Wipeout, Tekken itd), a ima mnogo vishe onih gde se drugi i peti deo provlachi na osnovu slave prvog, i tu je Twisted metal :) A tu su i Warhawk, Resident evil, Guitar Hero, Ace Combat, i gomila onih igara koje imaju po 10 delova i po thread od 100 strana na benchu :d

Pa dobro driveru nemoras 2puta citirati,cujen ja:)Tj vidim:D
Meni se isto svideo vigilante ali onaj prvi 2ndf ofence mi nije bio bas nesto.
Ali mi se TMblack bas svideo.
A god of war si naveo kao primer gde je navodno bolji drugi deo od prvog?Ok slazem se da je bolji,ali ima gomila onih kojima je i 1deo recimo bolji.Sta znam sve u svemu pozitivno misljenje imam o nekim igrama kao sto su tm frasiza:)
Nadam se da ce da naslednik na ps3 da budne brutalan:D

Čekaj, drugi deo kao drugi deo sa Minionom, Shadow, Twisterom, Grasshopperom itd je tebi slabiji od prvog dela gde je bio Calypso i Yellow Jacket da se biraju? Ne razumem :trust:

Poslednja izmena:
Drugi deo je ubedljivo najbolji TM. Muzika, update-ovana grafika, bolesna pricha. I onda se pojavio BLACK koji je u tom nekom rangu.

+1 za twisted 2 definitivno najbolje uradjen od svih
vigilante je stvarno potpuno drugi koncept iako ima istog krljanja i gadjanja nuklearkama kao u Twistedu

Od tih TM klonova, ja sam najviše igrao Critical Depth - to je podvodni Twisted Metal, sasvim fino odradjen. Vigilante mi se nikada nije dopao kao nijedan nastavak TM posle dvojke. Mogao bih da probam taj Black pošto vidim da ga svi hvale a kako je isti lik radio na njemu kao i na prva dva dela, vrlo moguće je da se TM vratio na stare staze.

Mogao bih da probam taj Black pošto vidim da ga svi hvale a kako je isti lik radio na njemu kao i na prva dva dela, vrlo moguće je da se TM vratio na stare staze.

Black ces jedino probati ako imas 60 gb verziju ps2 i ako imas originalEventualno jos postoji varijanta da imas ps2 koji je chipovan i naravno kopiju twisteda black.
Mator je i black,relativno mator.Posto je izasao medju prvim igricama za ps2 jos davne 2001 godine.Mada je i dalje najopakiji twisted :)Definitivno spoj ghoticka i hewija odlicno lezi ovakvim igrama:)

Ko to kaze ? Ima igara gde je drugi deo bolji od prvog (God of war, Gran turismo, Wipeout, Tekken itd), a ima mnogo vishe onih gde se drugi i peti deo provlachi na osnovu slave prvog, i tu je Twisted metal :) A tu su i Warhawk, Resident evil, Guitar Hero, Ace Combat, i gomila onih igara koje imaju po 10 delova i po thread od 100 strana na benchu :d
Guitar Hero III je po meni najbolji iz celog serijala, tako da se u tom delu ne mogu sloziti sa tobom. Guitar Hero IV je doneo i znacajne novine kao sto su novi instrumenti, music studio itd. Problem je samo sto se ljudi zasite takvog gameplay-a, i stvar je ukusa, posto je najznacajniji faktor u GH izbor pesama.
TM sam przio na kecu kao lud. Najvise bih voleo kada bi izbacili nekog H D Crash-a.

Nazad
Vrh Dno