Šta je novo?

Twisted Metal past?!

H-nitro

Cenjen
Učlanjen(a)
11.02.2010
Poena
154
Ljudi da li je moguce da nije izlazila nijedna slicna igra kao TM 2 ili vigilante igrao sam to jos na sony1 sve delove TM i oba dela Vigilante, i posle toliko godine prave sve ista ****** kao voznje a ono sve monotono, dzaba dobra grafika kad nema igrivosti i novijim igrama
posto sam trazio slicnu igru jedino sam nasao crash day ali je njesra, i o5 neka kao trka nema krsenja i pucanja, igrao sam i death track, ali nista slicno, jedino sto mi se svidelo je flat out serijal ali vise je trka nego pucanje tj krsenje

zna li ko ima li ista slicno u najavi ili sto je vec izaslo

Zasto emulator?
Twisted Metal 2 ima bolju grafiku na pc-u, a i radi u mrezi.

A posle kukaju kako nista novo ne izlazi za pc. Eto ideje. Ni ja ne mogu da neadjem nesto slicno, a kako smo se trovali tom igrom u skoli drugari i ja kad smo bili klinci(lan), to je strasno :)

Vigilante 8 > Twisted Metal :p
Ja znam za Revolt 2, skoro je ista igra... Trebaće ti e-psx ili neki drugi emulator ( za PS 1 ).

edit: Postoji i PC verzija...

revolt_790screen002.jpg

Poslednja izmena:
re 2 all

ja sam i dan danas osusevljen tom igrom ali, ima tm2 za pc bez emulatora, nego je cudno da nista slicno nije izlazilo vec 10 god a cuo sam da kao najavljuju nesto sl.

da samo naprave tm sa boljom grafikom da se igra u lanu ili da bude mmo to bi bilo neverovatno igrano glavu dajem.

a revolt i micro machines sam igrao, odlicna igra samo o5 trka :X

ReVolt isto što i Twisted Metal. Joj majko!

Prvo, ReVolt je MarioKart na malo ozbiljniji način (da mogu i odrasli da igraju i da ih ne bude sramota). Drugo, ReVolt 2 ne postoji tj. nikada nije izašao jer je u međuvremenu Acclaim propao (kupili ga neki Kinezi i sad je izdavač F2P MMO igara). Treće, Twisted Metal osim vožnje i pucanja nema nikakve druge veze sa ReVolt, Micro Machines, Mario Kart, Crash Team Racing i ostalim igrama tog tipa. To je isto kao kada bi rekao da su Manhunt i neka od Disney cartoon platformi slične igre jer u obe imaš TPS kameru, slično kretanje i eliminišeš protivnike...

Što se tiče Twisteda, ako na konzoli koja je majka takvih igara nema najave o novom Twisted Metal-u šta onda očekivati na PC-ju. Bilo je glasina o novom TM za PS3 ali izgleda da od toga nema ništa.

Poslednja izmena:
Sledeci TM ce 99% biti predstavljen na E3 sajmu. Eat Sleep Play (tim Davida Jaffea) radi na njemu.

Jel onaj roze auto iz TM 2 bio kadilak? To je Skoro jedina stvar koju sam ikad voleo u roze boji ;) :D

E mocni twisted metal, kad se samo setim koliko sam se lozio na tu igru. I Re-Volt je bila OK igra ali nije uopste na isti fazon. A stvarno neverovatno kako nisu napravili neki dostojan nastavak

ReVolt isto što i Twisted Metal. Joj majko!

Prvo, ReVolt je MarioKart na malo ozbiljniji način (da mogu i odrasli da igraju i da ih ne bude sramota). Drugo, ReVolt 2 ne postoji tj. nikada nije izašao jer je u međuvremenu Acclaim propao (kupili ga neki Kinezi i sad je izdavač F2P MMO igara). Treće, Twisted Metal osim vožnje i pucanja nema nikakve druge veze sa ReVolt, Micro Machines, Mario Kart, Crash Team Racing i ostalim igrama tog tipa. To je isto kao kada bi rekao da su Manhunt i neka od Disney cartoon platformi slične igre jer u obe imaš TPS kameru, slično kretanje i eliminišeš protivnike...

Što se tiče Twisteda, ako na konzoli koja je majka takvih igara nema najave o novom Twisted Metal-u šta onda očekivati na PC-ju. Bilo je glasina o novom TM za PS3 ali izgleda da od toga nema ništa.

someone_is_wrong_on_the_internet1.jpg

:wave:

Dobro, pogrešio sam. Izvinjavam se. :S:

E mocni twisted metal, kad se samo setim koliko sam se lozio na tu igru. I Re-Volt je bila OK igra ali nije uopste na isti fazon. A stvarno neverovatno kako nisu napravili neki dostojan nastavak

Twiset Metal : Black jos i nije bio los, ostali nastavci su bili prosecni.

714705-vigilante8_large.jpg

обожавао сам овај аутобус!

Štreber :d

rollcage,deathkarz,megarace,wipeout...ali su nazalost sve trke.

Poslednja izmena:
Ako volis da experimentises sa trkama koje koriste powerup-ove , preporucujem i malo starije ReVolt i Ignition. Sjajna zabava sa vise igraca :D

:wave:

Dobro, pogrešio sam. Izvinjavam se. :S:

Ja samo volim da budem precizan koliko mi poznavanje materije dozvoljava. Nema potrebe da se vređaš zbog toga :)

Ako volis da experimentises sa trkama koje koriste powerup-ove , preporucujem i malo starije ReVolt i Ignition. Sjajna zabava sa vise igraca

Gotovo sam bio siguran da ćeš mu preporučiti Gran Turismo. Iznenadio si me :p

Nazad
Vrh Dno