Šta je novo?

Twin Sector

srdjan011

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
320
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logi Mx Master 3 & Mx Keys for Mac
Ostale periferije
Tesla M3 2024 RWD
Laptop
16” M1 Max, 64GB, 4TB
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro 512GB
Pametni uređaji
Apple Watch 7 Series 41mm
Pristup internetu
  1. Optički internet
Game Name:
Twin Sector
Publisher(s):
Headup Games
Developer(s):
DnS Development
Genre:
Action
Release Date(s):
Sep 1, 2009
Platforms:
PC

The story of Twin Sector takes place in a post-apocalyptic future where the remains of mankind have been put to artificial sleep in cryogenic chambers deep under the contaminated surface of earth – until the planet becomes habitable again. You as the player must take the role of Ashley Simms, the protagonist of Twin Sector. Suddenly awakened by the stations security A.I. system O.S.C.A.R., you face the imminent ex-tinction of all other still sleeping survivors due to an unknown failure in the life sup-port system. According to O.S.C.A.R., you are the only person who was able to be woken and therefore the only individual capable of saving mankind. Within the next ten hours you will need to repair the broken main generator of the subterranean bunker system in order to reestablish the station’s functionality. But there are yet un-known forces trying to prevent you from succeeding at all costs!

Što volim ove "Penumbra look" igre🙂

Prilozi

• 401094_full.webp
    401094_full.webp
    71.3 KB · Pregleda: 681
  • 401092_full.webp
    401092_full.webp
    89.6 KB · Pregleda: 686
Poslednja izmena:
Ce ovo biti samo za PC?

Kontam da hoce. Wrlo malo informacija ima,ali cisto sumnjam da će izaći za konzole. Na sajtu razvojnog tima nema bas nishta u vezi ove igre
http://www.sarge-sdk.com/products.html

Evo još malo o samoj igri:

Twin Sector is a thrilling physics-based action-adventure which allows players free interaction with their environment. Using the advantages of the powerful HAVOC®-Engine, innumerable puzzles, challenges and enemies await the players in a hostile and threatening futuristic environment. Featuring more than 15 missions alongside a thrilling story line unfolding over the course of action, Twin Sector appeals to all core gamers worldwide.

I nešto o izdavaču:
Headup Games GmbH & Co. KG is an independently financed publishing company located near Cologne in Germany, founded 1st January 2009. The company targets primarily at male core gamers. In close cooperation with its partners Headup Games releases high quality PC titles in the classical game genres while putting the contentment and gaming experience of the customers first. Supported by a strong distribution network in all key territories the products are planned to be released worldwide. More information can be found in the near future @ www.headupgames.com.

Twin Sector Gone Gold

To be released on September 17th
Headup Games announced that Twin Sector has gone Gold, with a release scheduled for September 17th. Twin Sector is a physics based action-adventure taking place in a post-apocalyptic future where the remains of mankind have been put to artificial sleep in cryogenic chambers, deep under the contaminated surface of earth, until the planet becomes habitable again. In the game you will play the role of Ashley Simms, the only person awakened by the stations security A.I. system, O.S.C.A.R.. According to O.S.C.A.R., you are the only person who was able to be woken and therefore the only individual capable of saving mankind. Within the next ten hours you will need to repair the broken main generator of the subterranean bunker system in order to reestablish the station’s functionality, but unfortunately for you, there are unknown forces trying to prevent you from succeeding at all costs.

Zaboravio si trejler 🙂.

[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-xhELOpXL6s&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-xhELOpXL6s&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

Nisam jos probao (tek sam stavio da se skida) ali koliko sam skapirao iz trejlera i komentara po internetu ovo je kopija Portala. Skidam da vidim sta sve moze Havoc i da li ima nekih unapredjenja u odnosu na vec vidjeno.

G@W jesi probao demo?

Skinuo sa FileFronta ali prijavljuje this archive is corrupted. Juce nisam imao vremena da se bakcem s igrom tako da sam tek danas provalio...

Nesto mi se ne skida opet, malo sam ceprkao po netu vezano za igru i stvarno deluje kao tezak krsh. Daj reci nesto u odbranu igre ako si probao demo?

Evo stavio sam opet, ovog puta sa gamershella kao sto si postavio.

Ma nisam ni ja probao.nikako da uhwatim wremena,pa reko' da widim je l si ti...
Aj kad probash jawi walja li chemu...

Skinuo sa FileFronta ali prijavljuje this archive is corrupted. Juce nisam imao vremena da se bakcem s igrom tako da sam tek danas provalio...

Nesto mi se ne skida opet, malo sam ceprkao po netu vezano za igru i stvarno deluje kao tezak krsh. Daj reci nesto u odbranu igre ako si probao demo?

Evo stavio sam opet, ovog puta sa gamershella kao sto si postavio.

Isto i kod mene - corrupted.

Haha, ova igra je...interesantna (meni)

Da je B produkcija u pitanju to postaje jasno na samom pocetku kada provalite da od grafickih opcija imate podesavanje rezolucije, nekakav glare (on/off) i senke (none/low/med/high) i soft particles (on/off).

Stvari postaju jasnije pri ulasku u u samu igru, prilikom odmotavanja ingame introa koji kao da su rezirali tvorci teletabisa. Ako ste slicni meni glas vaseg kompjuterskog vodica Oscara ce vam opasno ici na zivce (da ne pominjem sto zvuci totalno amaterski).

Grafika je ala Doom 3 sa primesama Penumbra smeka. Teksture su manje vise bezveze, osvetljenje onako (nemojte ovo porediti sa Crysisom) ali zato fizika...

Inace logicka je igra u pitanju, kao Portal i ceo gameplay se bazira na fizici koja je...pa standardna. Znaci burici se odbijaju jedni od druge i to je to. Nista od simulacije fluida. Koliko je to "dobro" izvedeno lepo pojasnjava sledeci primer: pukla cev, voda tece, vi uzimate nekakvu metalnu plocu, postavite da sece mlaz vode kad ono voda pici kroz plocu ko da je od vazduha...

Imate nekakve dve rukavice (magicne lol). Jedna sluzi da njome uzimate predmete generalno radi kao force pull, dok druga sluzi za odbacivanje tih istih predmeta (force push). Kad treba da skocite visoko vi lepo force push od zemlju pa onda jump i opala eto vas gore...

Seckanje zvuka pripisujem svojoj zvucnoj dok se ne dokaze suprotno.

E sad dolazimo do najbitnijeg dela. Sta to zapravo valja u ovoj igri? Pa naravno, glavna junakinja. Po mom skromnom misljenju najbolje gradjen zenski lik u igrama (iako je obucena u nekakvo pripijajuce odelo). Ashley (to joj je ime) pored zanosnih oblina poseduje i neverovatnu lepotu (Lara joj nije ni do kolena). Greota je trositi ovako dobru curu za ovakav tresh od igre, pa pobogu, mogla je bude glavna zvezda nekog E-strip programa 😀

znachi glupost... e ***...
Hvala za info

Da, nazalost, u pitanju je totalna glupost.

Pojavio se full.

Skinuo full, usao u hour 3. Izasao i deinstalirao.

Ono sto meni nije jasno je sledece: zasto kada gadjam robota buretom on se iskljuci na 30 sekundi kao da je osamucen. Ili zasto zapaljenoj boci sa gasom treba 2 minuta da ekplodira??

Ono sto meni nije jasno je sledece: zasto kada gadjam robota buretom on se iskljuci na 30 sekundi kao da je osamucen. Ili zasto zapaljenoj boci sa gasom treba 2 minuta da ekplodira??

Da bi imao vremena da stignes do cilja, postavis eksploziju i udaljis se.

Znaci igra je njesra? Izgleda kao Mirrors Edge meets Portal 😀

Nazad
Vrh Dno