Šta je novo?

TweakUI i Tweak XP pro

Papss

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.01.2005
Poena
319
Kako se instalira TweakUI ? Kada sam raspakovao .exe fajl dobio sam neka 4 fajla od kojih ni jedan nije za startovanje a kada sam startovao .cpl pisalo je da program treba da pokrenem iz Control Panel-a. Medjutim, meni se njegova ikonica uopste nije pojavila u Control Panel-u. Sta da radim?

Sto se tice Tweak XP pro, zanima me da li ga neko koristi, koju verziju i koliko je dobar? Mnogo volim te "korisne" programcice........

Kopiras ih u windows/system32 dir i pojavice ti se u Control Panelu ikonica TweakUI.

TweakUI -> Desni klik na INI fajl -> Install...fora od pre ledenog doba ;D

Tweak-XP Pro 4.0.4, ima podešavanja više nego bilo koji drugi alat slične namene. Koristim ga duže vreme i potpuno sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
Imaš i programa koji imaju više podešavanja.

@Kudtihaex Nemam .INI fajl. Probao sam na nekom drugom i to ne funkcionise.

@Zoni Da li taj moze da se koristi za Win XP sa SP2 ? Ja sam skinuo jos neki kraci, od sto i nesto kila, i bas sam se pitao sta uopste tako kratak program moze da uradi...

@Corey Pa koji su to programi?

Poslednja izmena:
A jel ima neki koji ce permanentno da skine Outlook i slicne stvari sa windoza???

shilja je napisao(la):
A jel ima neki koji ce permanentno da skine Outlook i slicne stvari sa windoza???

!? Mislis da ih obrise? Ako na to mislis onda ti ne treba ni 1 program. Add Reome Programs pa Add Remove Windows Components i izbrisi ga...
Ako pak hoces da program to odradi umesto tebe onda pokusaj sa recimo Xp Lite.

Kad smo već kod tweak-era jel probao neko WinXP Manager?
Ima baš dosta korisnih stvarčica.

Btw cemu tweakeri kada sve to moze da se uradi i rucno? :) (hint: gpedit.msc).

Papss je napisao(la):
Nemam .INI fajl. Probao sam na nekom drugom i to ne funkcionise.

Desni klik na tweakui.inf i Install.

@Zoni A kako znas da je najmocniji ako ga ne koristis?

Papss je napisao(la):
@Zoni A kako znas da je najmocniji ako ga ne koristis?
hehe... ako ga SADA ne koristim, to ne znaci da ga NIKADA nisam koristio... zar ne? A mislim da je najmocniji, na osnovu broja i vrste podesavanja koja u njemu mogu da se odrade... e, sad, zasto ga vise ne koristim? Jednostavno, sva tweak-ovanja koja su meni potrebna mogu da odradim preko prilozenog TweakUI-a, tako da mi je to sasvim dovoljno (a uz to autor TweakUIa je M$ ;) )

@ Crni: tacno... evo i direktnog linka:
http://download.microsoft.com/downl...a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

e, od tog TweakUI-a je "napravljen" onaj "neinstalirajuci", koji sam okacio gore...

Da, samo sto Tweak XP cini mi se ima najvise opcija koje "ubrzavaju" XP a ja to trazim. :)

Ako su ti ak potrebne tolike opcije, postoji Windows XP Patch 1.0 . Nemam link ali mogu da ga okacim na net (oko 500kb). Nisam brojao (nisam mogao da izbrojim :) )ali ima na tonu opcija sa podesavanje Xp-a.

@Zoni Pa zar nije to nesto kao TuneXP ? Ma i da nema, samo da ima nesto da se podesava i ja cu biti happy. :D

@Faxcool Davaj link bre! :)

OK evo :

http://rapidshare.de/files/1134622/WXP.v0.1.faXcooL.rar.html

(ako se niste susretali sa rapidshare.de linkovima, kada otvorite stranu na dnu kliknite na FREE i na sledecoj strani sackejate da odbroji (ako uopste i broji) i stvara se link za download)

Btw, evo i screenshot (ne vide se sve opcije, ali obratite paznju na klizach!!!)

Prilozi

• WXPPATCH0.1.JPG
    WXPPATCH0.1.JPG
    39 KB · Pregleda: 113
Meni pise "file not found". :( Daj puno ime programa da ga nadjem na drugom mestu...

Poslednja izmena:
ne znam shto ga nije okachio ima samo 130K

navika ***, sve sto kachim , kachim na rapidshare.de :)

@ZoNi

ne znam ko je autor... skinuo sam na brzaka sa nekog X sajta .. nisam ni probao sve opcije (ako je to uopste i moguce :D )

Da, ali ocigledno ga nisi lepo zakacio jer mi prijavljuje FILE NOT FOUND.

Nazad
Vrh Dno