Šta je novo?

Tweak Me ! (mali programcic)

• Začetnik teme Začetnik teme TMEV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TMEV

Slavan
Učlanjen(a)
04.07.2009
Poena
320
Danas naidjoh na ovaj mali programcic i mogu reci da sam jako prijatno iznenadjen. Ne znam da li je neko imao prilike da ga isproba, ali cini mi se da ce biti od koristi. Moze da se koristi i na win XP, Visti i 7-ci. Dobro je kod njega sto osim tweak-ovanja, ima i cleaner. A u tom cleaner-u mozete da selektujete/deselektujete stvari zavisno sta hocete. Link je:
http://www.wecode.biz/2010/08/tweak-me-1105.html

Uzgred koristim i CCleaner jos od kad se pojavio, pa ce vreme pokazati da li je dobitna kombinacija ako se zajedno koriste.

Jel imao neko iskustva sa ovim programom i kakva su misljenja?

koliko sam sad malo procackao...veoma zanimljivo...prepun je opcija...ima neki cleaner...koji radi posao....za 1.2 mb fantastican programcic...koristiti pazljivo 🙂)

upravo tako- koristiti PAZLJIVO !!!. danas se desilo da, kad sam radi probe, u tom programu za Cleaner sve selektovao (osim nekakvog prefetch-a za koji mi je neki poznanik reklao da ne diram, a ne secam se zasto). I kad je ocistio jedinu promenu sam video u Mozili. Naime kad otvorim web sajt Blica ili B92 skroz je poremecena struktura. Dakle nesto je izbrisano a ne znam sta??? Sto bi se struktura nekog vebsajta poremetila ako je ocisceno sledece:
- Firefox crash reports
- Firefox update cache
- Firefox user cache
to su tri opcije koje mogu da se selektuju/deselektuju za Mozilu.

Ako neko zna sta je moguci razlog sto mi Mozila pobrljavila samo za domace sajtove a ne i za druge, zamolio bih za bilo kakav odgovor. Nije smak sveta, ali me zanima sta se to desilo...

iz ff ti lepo obrisi sve zivo...
tools/clear recent history
cookies i cache obavezno

Nazad
Vrh Dno