Šta je novo?

TVtool opet

Bamboos team

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2002
Poena
604
Imam problema sa TVtool6.0e, a isti sam imao i sa 6.5. Ne mogu da pozicioniram sliku na TV-u i da joj podesim velicinu (titl mi se ne vidi a ni cela slika). Ma sta uradio u programu ona ostaje ista! Inace slika na TV-u je odlicnog kvalitata ma da imam neku didvcu GeFoce 2 karticu.

Imas original setting, a mozes pod advanced pan scanning...

Ne razumem!? TVtool nema ni original ni advanced pan scaning. Ili se to u programu ipak tako ne zove?

Malo sporedno, ali može ko od vas da mi na mail pošalje taj 6.5? Ne mogu da nađem full verziju, a trbami zbog Filips enkodera na mojoj GF2Ti kartici (naravno, treba i crack/serial)

Hvala.
[email protected]

Bamboos team je napisao(la):
Imam problema sa TVtool6.0e, a isti sam imao i sa 6.5. Ne mogu da pozicioniram sliku na TV-u i da joj podesim velicinu (titl mi se ne vidi a ni cela slika). Ma sta uradio u programu ona ostaje ista! Inace slika na TV-u je odlicnog kvalitata ma da imam neku didvcu GeFoce 2 karticu.

Hteo sam juce da postujem, ali mi forum nije dozvolio. Postoje 2 mogucnosti oko izvora problema, posto nisi bas najbolje opisao:

1. Treba da podesis rezoluciju na 800x600 ili 640x480 jer tvoj tv-out na kartici ne podrzava vise (tako je kod vecine kartica, mada postoje i one koje podrzavaju 1024x768).

2. U tvtool-u si stavio fullscreen pa ti je odsekao deo slike (apsolutno normalno, a bez fullscreena imas crne ivice). Zato je najbolje koristiti radlight player u kome sa dugmicima 4 i 6 na numerickoj tastaturi mozes da zumiras i udaljujes sliku, tako da je mozes namestiti da bude taman. A titl uhvatis misem i pomeras ga na visinu koja ti odgovara.

Najlepse hvala Lazi jer mi je resio problem!

Vrh Dno