Šta je novo?

TV via NET

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Et, poshto dosta nas ima solidno brz net, kakva su vasha iskustva sa ovim? Radio programi preko neta su se debelo odomacili, a shta je sa tv?

Koristite li neki program, ili pak preko nekog sajta... ?

Ja probao Joost i nije mi radio :crash:

A negde sam bas pročitao da je Microsoft pustio tv program preko neta za Mediacenter, samo treba neki upgrade 🙂 pa ko ima legalnu Vistu, moze da skine i proveri da nije regionalno zaštićeno 😡

Aham...a nema neki softver kao npr screamer radio, koji jednostavno skuplja sve linkove u sebe i sortira ih? 😀

Evo mene bash sa ovim pitanjem...Gledao bi Djokovica(i nase ostale) kako igraju na zavrsnim turnirima ali nazalost zivim u zabiti pa od SportClub nema ni reci ni pomisli

Da li ima neki Internet TV sajt koji pruza ovu f-ju...Znaci zanimali bi me sportski kanali odnosno samo tenis!
Moze i TV preko neta...eh kad bi bio eurosport to bi bilo

Evo mene bash sa ovim pitanjem...Gledao bi Djokovica(i nase ostale) kako igraju na zavrsnim turnirima ali nazalost zivim u zabiti pa od SportClub nema ni reci ni pomisli

Da li ima neki Internet TV sajt koji pruza ovu f-ju...Znaci zanimali bi me sportski kanali odnosno samo tenis!
Moze i TV preko neta...eh kad bi bio eurosport to bi bilo

Ako nisi probao, probaj ovo : http://www.myp2p.eu/Programs/Overview.htm

ja bih postovao sajt sa oko 50 xxx kanala 24/7, ali ne znam da li smem 🙂

Mislim stvarno bi mogao 🙂

Nazad
Vrh Dno