Šta je novo?

Tv Tuner Na Xp

Steva V.

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2002
Poena
604
:boom: kako da pokrenem TV tuner u XP-u, sve sam probao sto sam znao, a drugi problem je sto ne znam cija je kartica tuner je LG a chipset je CONEXANT, ja mislim da je PROLINK tv kartica, a u 98 smici mi je radila super ???

Ja sam pre neki dan pazario Prolink PlayTV pro koji je stigao sa drajverima za Win 98 i Win 2000. Otisao sam na Prolinkov sajt i skinuo drajvere za XP i sve radi bez problema. Pre svega toga utvrdi koji tacno model imas, na Prolinkovim karticama to pise u donjem desnom uglu na strane gde se nalazi Conexant-ov cip.

jel moze neko da mi kaze dali je to uopste prolink!!! cheers

Pa idi na Prolinkov sajt i vidi kako izgledaju i kako se obelezavaju njihovi modeli pa uporedi sa tvojom karticom i eto tebi odgovora :D

da ali n :S a mojoj kartici ne pise nigde nista, sem sto se svuda provlaci bt878, tv878 itd.

Dobro, ali ako imas drajvere za Win98 na njima verovatno pise o kojem se modelu radi, ili u nekom text fajlu ili nesto slicno tome, video sam nekoliko modela TV kartica i na svima je na instalacionom CD-u postojao bar neki podatak o proizvodjacu i modelu kartice. Ako na tvojoj nema toga onda ti ostaje da skines univerzalne drajvere, link je vec bio na forumu ali evo ti da ga ne trazis :

http://www.iulabs.com/index.shtml

Kao program za gledanje TV-a mozes koristiti Dscaler, Chris TV...

eeee uspeo sam da pokrenem karticu sa DScaler-om to je jedan problem resen
:happy:
a sledeci problem je sto mi ne radi radio i ne znam kako sada da snimam tv program sa DScaler-om cini mi se da mi treba neki drugo program za to !!!!
:rtfm: :beat:

Za radio probaj radiator, borg radio (ovaj mi je rasturio sistem), fly ds ili fairy radio. Nesto mora da radi.

Nazad
Vrh Dno