Ne mislim da nesto nije uredu sa tobom nego si pogresno protumacio moj post, nikada u zivotu se na prvom obracanju nekom nisam posvadjao niti ga nazvao amaterom...ok je, sto se mene tice, retardirano mi je svadjati se preko internet foruma, stvarno nemam ni zelju ni nameru...zavrseno sto se toga tice, nesporazum...
Sa leadtek TV karticama samo NAJBOLJA iskustva sam imao, znam mnogo ljudi koji ih koriste a i ja sam ih imao 3-4, a i kupovao sam ih za druge i ugradjivao, nikakav problem crkavanja nije postojao, desavaju se poneki software-ski problemi koji ubrzo budu reseni jer leadtek ima podrsku...
Ja cu ovu Leadtek kupiti sutra pa javljam da li je krs kako ti predpostavljas, pa ako ti nije frka da kupis karticu za dan-dva sacekaj...a ja i dalje ne vidim link od intex DH900? A trazio sam na google kako ti kazes...
P.S. Nisam od onih koji pate a brendovima, nego poducen iskutvom znam koliko je pipav "posao" gledanje televizije preko desktop/laptop racunara, koliko god kartica bila kvalitetna cesto se javljaju razni softwereski problemi, a ako prozivodjac nema adekvatnu podrsku i ako ne radi konstatno unapredjenje drajvera i software-a onda nisam spreman da kupim takav prozivod, nista vise...