Šta je novo?

TV TUNER - APAC sa Filipsovim tunerom i chipom bt878 - radi na win XP???

Nagy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
319
Eto, kupio bih ovu karticu ali ne znam dali radi na win XP. Ima li je neko ili zna li neko to?

Inace, da mi ne prebacuje neko, googlo sam ali sam naisao na kontradiktorne informacije :)

Potrazi ChrisTV.

A sto se drajvera tice, bilo koji drajver za BT878 za windows xp radi bez problema. Za gledanje, snimanje, i timeshifting moja preporuka ide na WinDVR.
Daljinski nece raditi u 99% programa. Za sada radi samo u original aplikaciji za APAC ViewComp bt878. Potrazi naci ces je sigurno.

Ja sam imao APAC-a ali sa LG-tunerom. Za taj nisam cuo. Kod mene originalna aplikacija radi pod XP-om, ali je slika losija i cini mi se da mora band rucno da se mijenja. Znam da je imala neku tako glupost koja je mnogo smetala. DScaler daje bolju sliku i brze prebacivanje kanala, ali tada nemas daljinac. Bas je slabo podrzana od strane 3rd party programa zbog starih drajvera valjda sta li.

U svakom slucaju do 10e plafon i to ako neces bas cesto da pratis TV :d

PS na netu je doticna kartica poznata i kao AMAX Viewcomp 878

Radi sa drajverima za Media Forte PV.Daljinski nisam imao pa nisam siguran kako on funkcionise.

Ma sve kartice sa BT8x8 čipovima rade na XP, sa bilo kojim generičkim drajverima. Od programa instaliraš lepo dscaler, www.dscaler.org, a za daljinski instaliraš www.girder.nl, još ga ispodešavaš za winamp i slične programe i uživaš u potrošenih minimalnih 30 evra za sve to. ;)

nidza je napisao(la):
Ma sve kartice sa BT8x8 čipovima rade na XP, sa bilo kojim generičkim drajverima. Od programa instaliraš lepo dscaler, www.dscaler.org, a za daljinski instaliraš www.girder.nl, još ga ispodešavaš za winamp i slične programe i uživaš u potrošenih minimalnih 30 evra za sve to. ;)

da,da,rade do instalacije prve igre sa directx 9.0c i to je to ... onda pocnu da prijavljuju gresku i jedino resenje je format c: pa jovo na novo (provereno u praksi kad sam za jedan dan 25 puta formatirao disk i instalirao budjavi kworld sa bt878a cipom) :smash:
inace ne radi ni sa dscalerom ni sa christv , jednostavno odbija svaku saradnju...

Poslednja izmena:
nidza je napisao(la):

Ma APAC je cudo, vjeruj mi :crash:

Apac Bt878

Slucajno mi zapala ova kartica, instalisao sam drivere, ali nemam ni CD ni dokumentaciju, pa ne znam ni koji je koji konektor pozadi, a ni koja je aplikacija dolazila s njim u originalu. Takodje, nemam ni zvuk... Ako neko jos uvek ima ovu kartu, HELP!!!

Vrh Dno