Šta je novo?

TV Tool i GF4 MX440

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Koja verzija TV Toola prepoznaje tv cip ugradjen u GF4 MX440.

Sto rece Calibra - nijedna. Mada nije ni potreban jer se sve moze fino namestiti iz drivera.

Amon_Ra je napisao(la):
Sto rece Calibra - nijedna. Mada nije ni potreban jer se sve moze fino namestiti iz drivera.

Slika se ne može razvući preko celog ekrana iz drajvera, bar ne na ovim MX četvorkama (3 kom.) koje sam ja probao u mojoj mašini...

Znaci za snimanje na VHS striktno da se uzimaju GF dvojke. Kakva je situacija sa Redeon karticama (8500(le), 7500...)

delimir je napisao(la):
Slika se ne može razvući preko celog ekrana iz drajvera, bar ne na ovim MX četvorkama (3 kom.) koje sam ja probao u mojoj mašini...

Ne znam nasta se vecina zali! Ja sa tim razvlacenjima, ful screen itd nemam ama bas nikakvih problema. Dobijam sta mi drago!

Mogu cak i border da izvucem ali moram da se pomucim...

Verovatno koristis samo clone view, razdeli dva out-a na dva desktopa jedan do drugog sa istom rezolucijom 1024x768 i napravi dve konfiguracije jednu da ti je tv levo od monitora a drugu desno! Pa se zabavljaj. Koolplaya i Bplay (BS) mi rade sta ja zelim.

sto se tice tog razvlacenja...

Ni kod mene nema nekih problema (Leadtek MX440) sa drajverima i izlazom na TV. Dakle slika je preko celog ekrana i u Clone view i u "extended desktop". Rez. 1024*768, TV Sony od pre 5 godina (21").

Ne znam da li je do kartice odnosno firme ili do cega je ali radi...

Pozdrav

dejandj je napisao(la):
Ne znam nasta se vecina zali! Ja sa tim razvlacenjima, ful screen itd nemam ama bas nikakvih problema. Dobijam sta mi drago!

Mogu cak i border da izvucem ali moram da se pomucim...

Verovatno koristis samo clone view, razdeli dva out-a na dva desktopa jedan do drugog sa istom rezolucijom 1024x768 i napravi dve konfiguracije jednu da ti je tv levo od monitora a drugu desno! Pa se zabavljaj. Koolplaya i Bplay (BS) mi rade sta ja zelim.

Meni extended ne rešava ništa zato što overlay prikaz ne radi, zbog toga je uostalom taj TV out neupotrebljiv zabilo šta ozbiljnije.
Moguće je da novi drajveri razvlače sliku kako treba, ja sam kartice probao sa 29.xx...

delimir je napisao(la):
Meni extended ne rešava ništa zato što overlay prikaz ne radi, zbog toga je uostalom taj TV out neupotrebljiv zabilo šta ozbiljnije.
Moguće je da novi drajveri razvlače sliku kako treba, ja sam kartice probao sa 29.xx...

Ma radi overlay cak mozes da biras dve ili tri vrste overlay-a...

Naravno driveri zadnji zvanicni sa Bench-a i najnoviji beta 40.71 ili nesto slicno. Pa novi driveri se i prave zbog NV17 (18) chipa!

delimir je napisao(la):

Moj ortak ima MX460 i sliku je skroz razvukao po ekranu iz drivera. Znaci da moze.

Probajte da izvucete fullscreen (koja je idealna za gledanje filmova, malo sece - taman) opciju iz TVTool-a sa detonatorima... nece moci :(

Vrh Dno