Amon_Ra je napisao(la):Sto rece Calibra - nijedna. Mada nije ni potreban jer se sve moze fino namestiti iz drivera.
delimir je napisao(la):Slika se ne može razvući preko celog ekrana iz drajvera, bar ne na ovim MX četvorkama (3 kom.) koje sam ja probao u mojoj mašini...
dejandj je napisao(la):Ne znam nasta se vecina zali! Ja sa tim razvlacenjima, ful screen itd nemam ama bas nikakvih problema. Dobijam sta mi drago!
Mogu cak i border da izvucem ali moram da se pomucim...
Verovatno koristis samo clone view, razdeli dva out-a na dva desktopa jedan do drugog sa istom rezolucijom 1024x768 i napravi dve konfiguracije jednu da ti je tv levo od monitora a drugu desno! Pa se zabavljaj. Koolplaya i Bplay (BS) mi rade sta ja zelim.
delimir je napisao(la):Meni extended ne rešava ništa zato što overlay prikaz ne radi, zbog toga je uostalom taj TV out neupotrebljiv zabilo šta ozbiljnije.
Moguće je da novi drajveri razvlače sliku kako treba, ja sam kartice probao sa 29.xx...
delimir je napisao(la):Slika se ne može razvući preko celog ekrana iz drajvera, bar ne na ovim MX četvorkama (3 kom.) koje sam ja probao u mojoj mašini...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari