Charlotte York
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2003
- Poena
- 604
Posle dugog razmisljanja, konsultovanja po forumima, odlucila sam da kupim tv sa dijagonalom od 25 inca. Onaj od 21 bi mi bio mali, a onaj od 29 preveliki, s obzirom na velicinu sobe, udaljenost ekrana od ociju i sl. Tako odlucih i krenuh u grad, kad tamo - nigde televizora sa tom dijagonalom. Racunica prodavaca je jasna, razlika u ceni tv - a od 25 i 29 inca je jako mala, pa ljudi doplate i kupe veci tv. Tako da se ovima ne isplati da narucuju 25 - ce.
Zvala sam i ELTIM, kaze nemaju ni jedan Sonyev model, niti ce ga dobijati. Na Panasonicovom sajtu sam videla jedan, ali ga nisam nasla u radnjama.
Jedino sto sam uspela da vidim u gradu je jedan model "samsunga", ali ne sa ravnim ekranom i televizore nekih firmi koje meni nisu bas poznate "neo", "beko" i sl., pa se bojim da kupim te televizore, sta cu kad rikne neki deo, a nema ga. Doduse kazu da postoji servisna mreza, ali ja bi radije neku firmu koja je vec neko vreme na nasem trzistu i ima tradiciju.
Ukratko, da li je neko negde video tv sa ovom dijagonalom, ravnim, ekranom i od nekog boljeg (poznatijeg) proizvodjaca ?
Ako ste videli molim vas da javite, ako nema da menjam koncepciju.
Zvala sam i ELTIM, kaze nemaju ni jedan Sonyev model, niti ce ga dobijati. Na Panasonicovom sajtu sam videla jedan, ali ga nisam nasla u radnjama.
Jedino sto sam uspela da vidim u gradu je jedan model "samsunga", ali ne sa ravnim ekranom i televizore nekih firmi koje meni nisu bas poznate "neo", "beko" i sl., pa se bojim da kupim te televizore, sta cu kad rikne neki deo, a nema ga. Doduse kazu da postoji servisna mreza, ali ja bi radije neku firmu koja je vec neko vreme na nasem trzistu i ima tradiciju.
Ukratko, da li je neko negde video tv sa ovom dijagonalom, ravnim, ekranom i od nekog boljeg (poznatijeg) proizvodjaca ?
Ako ste videli molim vas da javite, ako nema da menjam koncepciju.